Danmark gästar Finland på söndagen.
Mitt speltips: Rak tvåa på danskarna.

Lite av en måstematch här. Danmark har redan tappat poäng i två matcher:
Torsk mot Kazaksthan, kryss mot Slovenien.

Ligger därmed två poäng efter just Finland. Tycker dock hemmalagets kvalinledning inte ska överskattas. De har haft ett rätt så lätt schema hittills och har Danmark + Slovenien borta kvar. Hemmalaget har visserligen tagit en del kliv senaste åren, men är tydligt att de har svårt att räcka till mot de bästa lagen.

Har mött Danmark två gånger senaste åren, dels Christian Eriksen-matchen där danskarna var överlägsna fram till den tråkiga incidenten. Därefter speciell match. I kvalet i våras var det klasskillnad och 3-1 närmast i underkant. Här har dessutom Finland fått resa fram och tillbaka till Kazaksthan medan Danmark fick en chillmatch mot San Marino.

Truppskillnader

Danmark har en fortsatt stark trupp med mängder av spelare i framträdande ställning i topp fem-ligor. Finland har inte riktigt samma bredd och litar fortfarande på en sån som Pukki - en spelare på nedgång karriärsmässigt.

Jag såg när de här möttes i våras och tycker faktiskt det var klasskillnad mellan lagen. Danmark har bättre spelare och även om de har svårt att omvandla spelövertag till målchanser och mål ibland ska de ses med riktigt bra chans att vinna här i min bok.

Speltips: Danmark vinner
This is the stats tab
This is the post tip