Det vankas seriefinal i Grupp J i Tammerfors!

1. Italien 5 0 0 +14 15p
2. Finland 4 0 1 +5 12p
-------------------------------
3. Bosnien 2 1 2 3+ 7p

Finland är väldigt nära att lösa en plats till det stort mästerskap, för första gången någonsin! Ingen lär ha missat "Pukki-party"? Den finska landslagsstjärnan öste in mål i The Championship i fjol och den här säsongen har Norwich-spelaren tagit Premier League med storm. Teemu Pukki låg även bakom gruppsegern i Nations League förra året och i torsdags gjorde anfallaren matchens enda mål från straffpunkten mot Grekland.

Italien har i sin tur rest sig efter debaclet mot Sverige och Roberto Mancinis nya generation ser riktigt spännande ut med spelare som Chiesa, Barella, Sensi och Bernardeschi bland annat. Gli Azzurri har som sagt gått rent i gruppen och allt talar för att italienarna löser en EM-biljett. En poäng i bortamötet mot Finland bör räcka för att säkra avancemang.

Italienarna är knappast rädda för att spela på resultat samtidigt som jag tycker att Mancinis mannar blir lite väl stora favoriter i Tammerfors. Segern senast mot Armenien satt ganska långt inne och var inte speciellt övertygande. Noterbart är även att Finland inte torskat en hemmamatch sedan i juni 2017.

Som upplagt för kryss, "due due"?

Raka krysset till 3,60 hos bet365 plockas med en mindre insats.

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip