På Olympiastadion i Helsingfors gästas Finland av Kazakstan och från denna match hämtar jag ett spel från målmarknaden där jag tror på en målsnål historia, i alla fall inledningsvis.

Finland har inlett VM-kvalet med att skrapa ihop två poäng på lika många matcher. De spelade 2-2 i omgång ett på hemmagräs mot Bosnien-Hercegovina och i den matchen gjordes alla fyra mål under matchens avslutande 45 minuter. Därefter gästade Finland Ukraina i Kiev och även den tillställningen slutade oavgjort och då efter 1-1 på tavlan. Samma sak gällde då, det vill säga att samtliga mål i matchen gjordes under halvlek nummer två.

Kazakstan kommer närmast från ett oavgjort resultat hemma mot Ukraina i onsdagskväll. I den matchen inledde gästerna målskyttet redan efter två minuters spel i Kiev, men sedan dröjde det fram till halvlek nummer två innan resterande tre mål trillade in.

SPELTIPS
Jag tror på en ny jämn match mellan två lag som i regel inte gör allt för många mål.
Därför hugger jag under 1 mål (asian) innan halvtidsvilan till 1.85 hos bet365 .