Sägs väl att man förtjänar tur? Oavsett vad så vad det just tur jag hade igår. Hörnorna hittade hem i 89:e och 6/7 senaste speltipsen har blivit till vinst.

VM-kvalet fortsätter och blir nu andra matchen för dessa två lagen inom några dagar.

Hasse Backes Finland hade en mycket tung dag i torsdags. Man ledde med 2-1 men släppte två mål på tilläggstid och fick åka hem med en förlust från Island. Man gjorde mål på chanserna man fick och spelade en defensiv fotboll. Men orkade som sagt inte hålla undan. Hasse Backe har inte lyft Finland än så länge. Man släpper in väldigt många mål och ser allmänt svaga ut. Första kvalmatchen mötte man Kosovo hemma och den slutade 1-1. Det resultatet ska man vara nöjda med. Kosovo hade lägen till att avgöra den matchen och var det klart bättre laget.

Kroatien kommer till Finland med ett högt självförtroende sen man krossade just Kosovo med hela 6-0. Man har del spelare borta. Bl.a. Rakitic och Modric är inte med i truppen men kryllar av bra spelare i det här laget. Kroatien har ett värdslag och har inte råd att tappa några poäng mot Finland. Det är tufft att gå till VM och vinster mot nationer som Finland är ett måste oavsett om det är hemma eller på bortaplan.

Tycker det skiljer klasser mellan dessa två lag och känns som man ska vinna här med några mål.

Jag spelar Kroatien -1 asian, pengarna tillbaka om Kroatien vinner med 1 mål. Blir vinst om man vinner med 2 mål eller fler. Spelar hos Unibet @1.76 med 5/7u

This is the stats tab
This is the post tip