Finland gästas av Montenegro på hemmagräs under tisdagskvällen och här snickrar undertecknad ihop ett spel med hjälp av spelbyggaren hos Unibet .

Hemmalaget Finland får bära favoritskapet inför denna match. Senast de var i farten så såg de länge ut att knipa en trepoängare hemma mot Bosnien, men det slutade 1-1 där och då eftersom gästerna levererade en kvittering i den tredje tilläggsminuten och det genom Eupen-anfallaren Smail Prevljak. Finlands mål? Det gjordes av skyttekungen Teemu Pukki och det på straffspark i slutet av den första halvleken.

Montenegro som agerar bortalag denna gång kommer från en skön och stabil 2-0-seger i deras första UNL-match och det mot Rumänien på hemmagräs. 0-0 i halvtid blev 1-0 i matchminut 66 då Stefan Mugosa öppnade målskyttet och bara några minuter före slutet, närmare bestämt i matchminut 87 kom också 2-0 då Marko Vukcevic agerade målskytt, framspelad av just Mugosa. Den förste målskytten huserar tillvardags i Sydkorea Incheon och kollegan Vukcevic agerar proffs i rumänska UTA Arad.

Nu ställs dessa nationer, Finland och Montenegro, mot varandra för första gången och på spel är det viktiga poäng. Min idé? Att det inte blir allt för målrikt, men desto fler hörnor och därför nyttjar jag spelbyggaren för att komma upp i ett bra spel till okej odds.

SPELTIPS
Över 0,5 mål ihop med över 7,5 hörnor får vi till 1.65 och det spelar jag på.

1-0 eller 1-1 med minst åtta hörnor i matchen är min idé.
Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip