Bottenmöte i grupp 3, i League B i Nations League där Finland tar emot Rumänien på Helsingfors Olympiastadion. Med två omgångar kvar ligger Finland på en tredje plats, efter att ha tagit 4 poäng, medan Rumänien ligger sist - med en poäng mindre. Båda nationerna har förluster i ryggen. Viktiga poäng står på spel i kampen om att undvika en nedgradering. 1x2-oddsen känns relativt nyktra, där finnarna är småfavoriter till seger. I övrigt väntas mötet bli stängt, med få gjorda mål i landskampen.

Finland gjorde en lyckad Nation League förra säsongen och slutade tvåa i League B. Denna säsong har inte varit framgångsrik. Med förluster mot Rumänien med 0 - 1 och Bosnien med 2 - 3 är formen allt annat än fin. Inför den sista landskampen mot Montenegro vill de få med sig ett bra resultat. Då gäller det att inte bjuda på några misstag. På hemmamark är de starka.

Rumänien tog sin enda poäng i mötet mot Finland, där Nicusor Bancu gjorde det enda målet, efter en halvtimmes spel. Det var ett chansfattigt möte som Finland kontrollerade med 63 % bollinnehav. Rumänien var stabila bakåt. Det är också det enda målet som Rumänien har lyckats med i turneringen. De övriga matcher har förlorats mot Montenegro två gånger om och mot Bosnien.

Då inget av lagen har direkt öst in mål är sannolikheten stor att vi inte bjuds på något målkalas. Detta lutar mot att bli ett försiktigt möte. Igen. Därmed blir det ett spel på att landskampen mellan Finland och Rumänien slutar med max två insläppta mål.

Speltips Finland - Rumänien:
Under 2,5 mål. Odds 1.70 hos Nordicbet & Betsafe .

---
Preliminär startelva - Finland:
Lukas Hradecky, Jere Uronen, Leo Väisänen, Miro Tenho, Fredrik Jensen, Ilmari Niskanen, Lucas Lingman, Glen Kamara, Rasmus Schuller, Benjamin Kallman & Teemu Pukki.

Preliminär startelva - Rumänien:
Ionut Radu, Cristian Manea, Vlad Chiriches, Andrei Burca, Nicusor Bancu, Nicolae Stanciu, Razvan Marin, Marius Marin, Denis Alibec, George Puscas & Florin Tanase.
---

This is the stats tab
This is the post tip