Det väntar ett stentufft möte på Finn Park för Finn Harps när tabellettan Shamrock Rovers gästar dem i irländska Premier Division. Medan Finn Park ligger nästsist i tabellen och har en usel säsong bakom sig leder Shamrock Rovers ligan överlägset.

Efter 20 omgångar har Finn Harps lyckats ta 12 poäng. Det är bara 3 poäng ner till jumbon UC Dublin, som har en nedflyttningsplats. Finn Harps sitter på en kvalplats och har 10 poäng upp till säker mark. Uppgiften känns omöjlig då formen är dunkel och spelet inte alls stämmer. Med hela 12 förluster på kontot och 36 insläppta mål blir det svårt att slåss om poängen mot serieledarna. Dock lyckades de ändå kämpa till sig en pinne i den senaste omgången när St. Patricks gästade dem.

Shamrock Rovers har ett 10 poängs försprång till tvåan Dundalk och har därmed kopplat ett rejät grepp om titelfajten. Formen är fin med två raka segrar över Bohemians med 1 - 0 och St. Patricks borta med 2 - 1, där Andrew Lyons och Aaron Greene nätade. Tränaren Stephen Bradley har en stark trupp som har varit dominerande under hela säsongen, även om bortaspelet stundtals har varit mindre bra. Det finns enorma kvalitéer i truppen, starka nog att att slå ett bottenlag - förmodligen med stora tal.

Även om Finn Harps slåss för sin överlevnad i den högsta serien känns uppgift blytung. Det är inte mycket som talar för att Finn Harps ska få med sig något positivt resultat mot formstarka Shamrock Rovers. Därmed blir det ett spel på att Shamrock Rovers vinner matchen med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med just ett mål. Förlust vid en Finn Harps seger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en Shamrock Rovers seger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1, etcetera.

Speltips Finn Harps - Shamrock Rovers:
2 asian -1. Odds 1.72 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva - Finn Harps:
Gavin Mulreany, Ethan Boyle, Conor Tourish, Robert Slevin, Ryan Rainey, Dylan Duncan, Elie N'Zeyi, Barry McNamee, Regan Donelon, Eric McWoods & Filip Mihaljevic.

Preliminär startelva - Shamrock Rovers:
Alan Mannus, Lee Grace, Roberto Lopes, Sean Hoare, Andrew Lyons, Gary O'Neill, Chris McCann, Sean Gannon, Rory Nicholas Gaffney, Aaron Greene & Dylan Watts.
---

This is the stats tab
This is the post tip