Fiorentina har tagit tillbaka Cesar Prandelli som huvudtränare, efter att ha halkat ner till en 16:e plats i tabellen. Det är så klart välbehövligt. Med tanke på vilken trupp Fiorentina har ska de definitivt ligga på den övre halvan av tabellen, i mitt tycke. Cesar Prandelli kan enkelt få en drömstart då Serie As formsvagaste lag, Benevento, gästar dem med fyra raka förluster i ryggen.

Efter sju spelade omgångar har Fiorentina varit extremt svåra att förutspå, där resultatet har varit två vinster, två kryss och tre förluster. Men alla dessa resultat har blandats rejält, då Fiorentina exempelvis var lysande i segern mot Udinese och riktigt usla i förlusten mot Roma och uddlösa senast framåt mot Parma - men å andra sidan starka i sin defensiv. Med andra ord, Cesar Prandelli har en del att göra. Han är också rätt man för jobbet, då han tidigare har varit i klubben från åren 2005 tills 2010.

På hemmaplan är Fiorentina alltid starka och har varit så även denna säsong, där de har segrar över Udinese och Torino, men förlorat överraskande mot Sampdoria. Benevento är en motståndare som passar Fiorentina och framförallt Cesar Prandelli bra eftersom gästerna spelar en extremt offensiv fotboll med den tidigare Milan anfallaren Filippo Inzaghi som huvudtränare. Benevento spelar för offensivt för sin kapacitet, vilket ibland kan resultera i någon skräll men oftast i förluster som senast mot Roma, Napoli, Verona och nykomlingar Spezia. På de fyra senaste matcher har Benevento släppt in 13 mål och det är riktigt illa.

Fiorentina har endast Jose Callejon tveksam till start. I övrigt är det en full och frisk trupp som Cesar Prandelli kan välja och vraka mellan. Detsamma gäller inte för Filippo Inzaghi, som har anfallaren Gianluca Caprari avstängd, mittfältaren Bryan Dabo Coronasmittad och anfallaren Iago Falqué och försvararen Alessandro Tuia skadade. Ingen av tränarna kommer att ändra på sina taktiker och grundfilosofier. Prandelli har hintat om att köra med 4-3-3 igen, precis som Inzaghi gör, så det är full fart framåt från båda lagen. Fiorentina är ett starkt lag som ska gynnas av de öppna ytorna och klara av att vinna matchen med stora siffror.

Jag spelar på att Fiorentina vinner med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om de bara vinner med ett mål. Spelet blir Fiorentina asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller Benevento seger, pengarna tillbaka vid seger med ett mål för Fiorentina (1–0, 2–1, etc.) och vinst vid en Fiorentina seger med två eller fler måls skillnad (2–0, 3–1, etc.).

Speltips Fiorentina - Benevento:
1 asian hcp -1. Odds 1.90 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Fiorentina:
Bartłomiej Drągowski, Igor, Nikola Milenkovic, German Pezzella, Cristiano Biraghi, Sofyan Amrabat, Gaetano Castrovilli, Giacomo Bonaventura, Christian Kouame, Franck Ribery & Dusan Vlahovic.

Bekräftad startelva - Benevento:
Lorenzo Montipò, Gaetano Letizia, Kamil Glik, Luca Caldirola, Federico Barba, Perparim Hetemaj, Pasquale Schiattarella, Artur Ionita, Marco Sau, Riccardo Improta & Gabriele Moncini.
---

This is the stats tab
This is the post tip