Söndagen startar med att Frosinone reser till Florens. Här är mitt speltips

Senaste möten
Frosinone - Fiorentina 1-1

Serie A
8. Fiorentina 22 10 4 8 31:25 6 34
14. Frosinone 23 6 5 12 31:44 -13 23

Fiorentina hemma
11 6 2 3 17:11 6 20

Formen
V, O, F, F, F

Senaste match
Lecce - Fiorentina 3-2

Frosinone borta
11 0 3 8 9:25 -16 3

Formen
F, F, V, O, F

Senaste match
Frosinone - Milan 2-3

Fiorentina studsar tillbaka

Fiorentina gick in i den italienska supercupsemin med goda förberedelser men föll mot ett nytaggat Napoli. Sedan dess har formen rasat, samtidigt som man haft luriga matcher. Torsk 0-1 hemma mot Inter följt av torsk 3-2 borta mot Lecce. Att komma till Via del Mare i Lecce är ingen enkel match, men det är klart att det svider extra med tanke på att Fiorentina faktiskt vände 1-0 till 1-2 mellan minut 50-67.
Det som såg ut att bli en skön trea blev till något helt annat. Lecce vände tillbaka i minut 90 och 90+2 vilket betyder att det är ett pressat Fiorentina som denna dag tar emot seriens sämsta bortalag (tillsammans med Cagliari).
När lagen möttes på Frosinones hemmaplan blev det delad pott 1-1 efter mål av Violas Gonzalez och 1-1 av hemmalagets Soule.
Fiorentina har Ranieri avstängd samt Castrovilli och Kouame (AFCON) borta. Dodo testas sent.

Frosinone är som sagt ett bra hemmalag men uselt på bortagräs. Där har man inte en enda seger och tre kryss är de enda poängen man fått på resande fot. Frosinone kommer senast för 2-3-torsk hemma mot Milan. Även de efter att ha vänt 0-1 till ledning för att sedan tappa det i matchens slutskede. Gabbia kvitterade till 2-2 och Jovic gjorde matchens sista mål för Milan på Stadio Benito Stirpe.
På hemmaplan brukar Frosinone komma ut med en annan aggressivitet och en annan självklarhet än vad man gör på bortaplan, där det ofta blir lågt och passivt. Då är laget inte särskilt bra för spelare för spelare är det många lag som har bättre trupp än Frosinone. Om Fiorentina kan ta tag i matchen direkt och få hål på Frosinones försvar genom att ta ledningen - så tror jag det räcker till tre poäng. När gästerna tvingas öppna upp sig brukar det oftast rinna på ännu mer bakåt (9-25 i målskillnad på bortaplan).
Frosinone saknar en rad spelare som Ghedjemis, Bonifazi, Lusuardi, Zortea och Cuni. Osäkerhet på Kalaj, Marchizza och Oyono - så rätt många avbräck!

SPELTIPS
Jag tror att Fiorentina studsar tillbaka på Artemio Franchi, där legendaren Kurre Hamrin lär hyllas efter sin bortgång och begravning i veckan.

Jag spelar en Betbuilder med 1 och under 4.5 mål till 1,83 hos Quick Betting Casino (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip