Stormakten Inter är på jakt efter sin tredje raka Serie A seger när de reser till Stadio Artemio Franchi för att ta sig an formlösa Fiorentina. Viola har bara vunnit två gånger i ligaspelet och parkerar därmed på den nedre halvan av tabellen. Inter är sjuan i tabellen, som har fått upp farten och hittat tillbaka till en fin form. Även om bortaspelet har varit ömsom vin, ömsom vatten ska formen räcka till en ny trepoängare.

Fiorentina har haft det svårt mot Inter. Ingen seger på de tio senaste ligamöten. Efter tio omgångar har de åtta poäng upp till Inter. Mot de större lagen har det blivit förluster, som nyligen mot Atalanta och Lazio - utan att Fiorentina har lyckats bryta ner dem. Mot Lecce sist kom det ett mål framåt av Christian Kouame, som ordnade en kvittering på Stadio Via del Mare. Att hitta nätmaskorna har varit ett stort bekymmer. Endast tabelljumbon Sampdoria har nätat färre gånger än Fiorentina - som dock har spelat bra ute i Europa Conference League.

Även Inter spelar ute i Europa, nämligen i Champions League. Där har de lyckats ta fyra poäng mot stormakten FC Barcelona, i de två senaste omgångar. I Serie A har det varit blandade insatser. Dock har spelet stämt mot Sassuolo och Salernitana. I den sista tredjedelen finns formstarka anfallsduo Lautaro Martinez och Edin Dzeko, som tillsammans är uppe i sju fullträffar. Inter har både nätat och släppt in mål i alla sina nio senaste bortamatcher i ligaspelet. Dock är Fiorentina uddlösa, så den sviten kan mycket väl brytas med en seger dessutom.

Jag krånglar inte till det något mer utan lägger ett spel på att Inter åker hem till Milano med alla tre poäng. En rak tvåa i matchen till över dubbla degen i odds.

Speltips Fiorentina - Inter:
2. Odds 2.10 hos Nordicbet & Betsafe .

---
Preliminär startelva - Fiorentina:
Pietro Terracciano, Dodo, Nikola Milenkovic, Igor, Cristiano Biraghi, Sofyan Amrabat, Giacomo Bonaventura, Nicolas Gonzalez, Antonin Barak, Christian Kouame & Arthur Cabral.

Preliminär startelva - Inter:
Andre Onana, Milan Skriniar, Stefan De Vrij, Alessandro Bastoni, Denzel Dumfries, Nicolo Barella, Hakan Calhanoglu, Henrikh Mkhitaryan, Federico Dimarco, Lautaro Martinez & Edin Dzeko.
---

This is the stats tab
This is the post tip