Det är ett stentufft möte som väntar Fiorentina när de gästas av stormakten Juventus i den italienska cupen. Detta är den första av två semifinaler. Returen i Turin spelas i slutet av april månad. Onekligen kommer mycket i drabbningen att handla om Dusan Vlahovic, som, trots att han redan har representerat Fiorentina i cupen får spela med Juventus - även i Coppa Italia. Utan honom har Fiorentina varit minst ett helt nummer mindre medan Juventus har rest sig och är obesegrade i nio raka tävlingsmatcher.

I den italienska cupen har Fiorentina, på grund av rankning, fått spela fyra matcher. Efter att ha slagit ut Cosenza och Benevento har det blivit två spännande möten mot Napoli och Atalanta. Starkt av Fiorentina att gå segrandes ur dessa dueller. I Serie A jagar Fiorentina en plats ute i Europa, där det är två poäng upp till tabellsexan AS Roma. Dock är det hela åtta poäng upp till tabellfyran, så något Champions League spel verkar det inte bli. Bakom sig har de en förlust med 1 - 2 mot Sassuolo i ligan.

Med målkungen Dusan Vlahovic som nyförvärv har Juventus stärkt truppen ytterligare. Han har även fått andra spelare att lyfta sig. I första Champions League matchen blev det mål för honom. I Serie A har han nätat tre gånger på fyra matcher. Två gånger om senast. Precis det tillskottet som Juventus har längtat efter. Laget hade två raka 1 - 1 matcher, mot Atalanta och Torino, innan det senast blev 3 - 2 mot Empoli på Stadio Carlo Castellani. Formen är fin. Då ska ett lag som Fiorentina kunna besegras.

Då Juventus har hittat tillbaka till segerspåret känns inte 1x2-oddsen nyktra. Visst brukar möten mot Fiorentina vara kniviga. Dock spelar Juventus på en högre nivå. Jag krånglar inte till det något mer utan lägger ett spel på en rak seger till Juventus i matchen.

Speltips Fiorentina - Juventus:
2. Odds 2.42 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Fiorentina:
Bartlomiej Dragowski, Alvaro Odriozola, Nikola Milenkovic, Igor Julio, Cristiano Biraghi, Giacomo Bonaventura, Sofyan Amrabat, Lucas Torreira, Jonathan Ikone, Arthur Cabral & Riccardo Sottil.

Preliminär startelva - Juventus:
Wojciech Szczesny, Danilo, Leonardo Bonucci, Matthijs De Ligt, Luca Pellegrini, Manuel Locatelli, Arthur Melo, Adrien Rabiot, Juan Cuadrado, Dusan Vlahovic & Alvaro Morata.
---

TV: Jackpot på Europatipset - formstarke Melker Sandebäcks bästa tips




This is the stats tab
This is the post tip