Milan gästar Fiorentina på söndagen.
Mitt speltips: Rak seger för Milan. Bethard eller FastBet .

Visst finns det faktorer som talar emot Milan här:
- I torsdags spelade de en tuff match mot Man United. Åkte ur Europa League efter 1-0-förlusten. Bara två vilodagar inför den här matchen.
- Har dragits med en del skador senaste månaderna. Saknar fortfarande Romagnoli, Mandzukic, Leao, Calabria (skadade) och Rebic (avstängd).
- Saknar alltså ett par-tre ordinarie nyckelspelare, samtidigt som en sån som Zlatan nyss kommit tillbaka från skada och kanske inte är i full form.

Oddsmarknaden har såklart reagerat på det och vi får bättre betalt på Milanseger än vi hade fått om det varit optimala förutsättningar. Jag tycker pendeln svängt så pass mycket att det finns värde på Milan. En tänkbar elva:

G. Donnarumma; Dalot, Kjaer, Tomori, Theo; Tonali, Kessie; Saelemaekers, Calhanoglu, Hauge; Ibrahimovic.

känns ändå rätt så stark. Och nu har de bara en turnering att fokusera på efter att de åkte ur EL. Bara att försöka ladda om och gå all in för att sätta lite press på Inter, men framför allt säkra en CL-plats. Zlatan blir viktig där med sin rutin och mentalitet.

Fiorentina ligger på plats 14 i tabellen. För långt upp för att blanda sig i Europaplatserna och rätt tryggt avstånd neråt. Har inte någon kniv på strupen direkt. Fick in Prandelli under säsongen men det har väl inte blivit något jättelyft för laget. Skrällde borta mot Juventus i december när Juve drog på sig ett rött kort, men har annars haft tufft mot topplagen. Ingen superform heller.

Även om Milan saknar ett par spelare tycker jag de har ett bättre lag och ska ha rätt bra chans att vinna. Till 2.20+ tycker jag bortaseger är lockande.

Speltips: Bortaseger för Milan.

This is the stats tab
This is the post tip