På Stadio Artemio Franchi gästas Fiorentina av Jose Mourinho och hans AS Roma. Medan Fiorentina oavsett utgång kommer att hamna i mitten av tabellen krigar Roma fortsatt om en Champions League plats - när det återstår två omgångar av Serie A. Marknaden erbjuder nästan jämna 1x2-vinnarodds, men att vi får se mål från båda sidor får mitt speltips.

Det är ytterst sällan som Fiorentina kliver av planen i Florens utan att ha nätat. Det har blivit fullträffar i fem raka matcher, i alla tävlingssammanhang. I veckan gav Nicolas Gonzales Viola ledningen bara efter tre minuter, mot Inter i finalen i den italienska cupen. Dock lyckades Lautaro Martinez näta två gånger om innan pausvilan - som också blev slutresultatet. En reaktion är inte att utesluta och mål bör Fiorentina göra på formsvaga Roma.

Trots att Roma inte har plockat någon trepoängare på de sex senaste omgångar har de inte supit bort sina chanser till en topp fyra placering. Det är fyra poäng upp till fyran AC Milan, så hoppet levet. Dock är det bara en poäng ner til Juventus, som gärna kniper en Europa League plats. Så Roma behöver fortsätta leverera. Sist blev det 2 - 2 på Roms Olympiastadion mot Salernitana. En final i Europa League ligger runt hörnet, men Roma behöver också fortsätta plocka poäng i hemlandet.

Båda lagen nätar?

I och med att Fiorentina inte gör sina egna fans besvikna på hemmamark, samtidigt som Roma också är vassa fram i banan, är sannolikheten stor att vi får se mål från båda gängen. Därmed blir det ett spel på att båda lagen gör mål i matchen, till nästan dubbla degen i odds.

Speltips Fiorentina - Roma:
Båda lag gör mål. Odds 1.97 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip