Lunchmackan hämtas från Artemio Franchi i Florens. Jag spelar Fiorentina över 1,5 mål till 1,66 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

Positiva vindar blåser i Florens. Efter 18 ligamatcher utan någon seger lyckades Viola bryta den negativa trenden genom att besegra Sampdoria med 2-1 i den fjärde omgången av Serie A, och förra helgen vann Fiorentina på ett minst sagt övertygande sett mot Milan på San Siro med 3-1. Dessförinnan hade Fio två raka kryss mot Atalanta (2-2) och Juve (0-0), med mersmak ska sägas.
Vincenzo Montellas offensivt balanserade lag ser ut att ha någonting på g. 36-åringen Ribéry har varit briljant under inledningen och fransmannen ser ut att passa riktigt bra tillsammans med stortalangen Chiesa. Offensivt ser det riktigt bra ut och hemma i Florens bör Viola kunna göra ett par strutar mot Udinese är känslan.

Ken Semas nya Udinese har öppnat säsongen svagt. Visserligen vann de vitsvarta senast mot Bologna hemma i Udine men det ska sägas att de rödblå skapade flest chanser och såg ut som det bättre laget.
Igor Tudor har inte samma grundkompetens som Montella har i sitt Fiorentina och mycket talar för att Udinese likt i fjol lär att bli ett lag för de nedre regionerna av tabellen.
Positivt för gästerna är dock att kuggen De Paul är tillbaka från sin avstängning, något som gör offensiven betydligt mer slagkraftig. Således är det inte alls omöjligt att gästerna kan få hål på Fio.

Marknaden har reagerat på Fiorentinas fina spel och resultat något som gör raka ettan ganska ointressant. Däremot tycker jag Fiorentina över 1,5 mål till 1,66 känns bra.
Som sagt, offensiven med framförallt Ribéry och Chiesa ser sylvass ut och faktum är att de lilafärgade gjort över 1,5 mål i tre raka matcher. Mot Milan, Sampdoria och Atalanta.

Troliga laguppställningar (Gazzetta)

Fiorentina 3-5-2
Dragowski; Milenkovic, Pezzella, Cacares; Lirola, Pulgar, Badelj, Castrovilli, Dalbert; Chiesa, Ribery

Saknar - Rasmussen

Udinese 3-5-2
Musso; De Maio, Troost-Ekong, Samir; Larsen, Mandragora, Jajalo, Fofana, Sema; De Paul, Okaka

Saknar - Becao

Viola över 1,5 mål till 1,66 hos bet365 känns klart bättre än raka ettan som just nu står i omkring 1,55.

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip