Semidöd match

I tidigare väldigt jämna Grupp A har de regerande Copa-mästarna Fluminense dragit ifrån resten av fältet. Med 11 inspelade poäng har de säkrat förstaplatsen. Det är dock fortsatt ett getingbo bakom Fluminense. Inför den sista omgången ser gruppen ut som följande:

  1. Fluminense 11p. +3
  2. Cerro Porteño 5p, -1
  3. Colo Colo 5p, -1
  4. Alianza Lima 4p, -1
Således vilar Alianza Limas öde inte enbart på deras händer. Seger KAN innebära ett avancemang, men det är förutsatt att Cerro Porteño och Colo Colo kryssar.

Colo Colo och Cerro Porteño spelar sin match vid samma tid som Alianza Lima. Vinnaren går vidare, men även ett kryss kan räcka för bägge lagen om Alianza misslyckas med att  slå Fluminense på bortaplan. 0-0 innebär att Cerro Porteño går vidare, ett kryss där det blivit mål, alltså 1-1, 2-2, 3-3 osv skulle ge Colo Colo avancemanget tack vare fler bortamål.

Med allt här ovan i åtanke så är ju faktiskt matchen egentligen... rätt så död. Visst lär Alianza gå för segern, men då ska det också till ett perfekt resultat i den andra matchen för att det ska vara mödan värt. Peruanerna har hittills försvarat sig rätt bra, men saknat spetsen offensivt. I denna match kan de bara hoppas att de inte släpper in något mål bakåt och lär lägga all krut på omställningarna. Det faktum att de MÅSTE vinna men också att de är oerhört mycket sämre än motståndarna öppnar IMO upp för en rätt så tråkig historia. Jag har svårt att se Alianza spela tokoffensivt från start och tror att de är rätt nöjda med att få med sig ett kryss i halvtid. Samtidigt är brassarna omotiverade även dem och lär antagligen få in bollen när Alianza börjat flytta upp laget.

Fin lina sett till förutsättningarna och det får därför bli ett spel på Under 1.25 mål i HT @ 1.70 med 1.5 units hos bet365 .

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip