Filippo Inzaghis Venezia åker till Foggia för att möta ett formsvagt hemmalag.

SERIE B
8. Venezia 18 6 9 3 19:15 27
21. Foggia 18 4 6 8 27:37 18

Foggia hemma
8 1 4 3 10:15 7

Formen
F, F, F, O, V

Senaste match
Spezia - Foggia 1-0

Venezia borta
9 3 5 1 12:9 14

Formen
O, O, F, O, V

Senaste match
Venezia - Pro Vercelli 1-1

Filippo Inzaghis mannar, Venezia alltså, ligger på åttonde och sista playoffplats till Serie A just nu. Säsongen är lång och därför är det viktigt att inte förlora på bortaplan. Serien är oerhört jämn och därför är varje pinne på bortaplan extra viktig. Venezia är dessutom ett av seriens bästa bortalag med en ynka förlust på nio matcher. Fem av dessa är kryss. Formen får man säga är klart godkänd med en enda torsk på sju senaste matcherna. Visserligen bara tre oavgjorda och en torsk på fyra senaste så gästerna vill säkerligen plocka hem alla tre pinnarna i kväll.

Venezia kommer med i princip full trupp.

Foggia då? Tre raka torsk, fyra torsk på sex senaste, och just nu seriens sämsta hemmalag med bara en seger på åtta matcher. Tycker vi har ett klart spelvärde på bortalaget då Foggia måste gå för tre poäng i sitt utsatta tabelläge. Foggia har inte vunnit på fyra senaste hemmamatcherna och tre av dessa är torsk.

Preliminära elvor (Corriere)

FOGGIA (3-5-2): Tarolli; Camporese, Coletti, Martinelli; Gerbo, Agnelli, Vacca, Acazzi, Celli; Beretta, Floriano.

VENEZIA (3-5-2): Audeto, Andelkovic, Bruscagin, Cernuto; Zampano, Falzerano, Bentivoglio, Pinato, Del Grosso; Zigoni, Marsura

SPELTIPS
Spelar X2 i matchen till 1.73 hos Betfair (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip