Frankfurt tar emot Mönchengladbach i en viktig match för båda lagen.

Hemmalaget står vid ett vägskäl i tabellen där första matcherna av den här omstarten kommer visa i vilken del av tabellen laget ska hamna. Endast sex poäng ned till Fortuna på kvalplats men samtidigt nio poäng upp till en Europaplats och de har även en match mindre spelad än majoriteten av lagen.

Gladbach har greppet om CL-platsen men är tätt följda av Leverkusen. Väldigt jämnt uppe i toppen så viktigt att inte tappa poäng men Frankfurt borta är en tuff match.

Blir en annorlunda omgång det här när lagen nu börjar spela igen och det kommer inte finnas någon publik på läktarna. Trots det så känns det som att den här linan ska upp ett eller två steg. Mycket att spela för när det gäller båda lagen och att hitta rätt i försvaret med närkamper kan bli svårt när spelformen inte sitter där, kan istället bli att man hamnar efter eller på fel ben så en frispark blir det enda alternativet.

25 frisparkar när offside räknas (offsidelinan på 4,5 just nu) känns bra för tror domaren får blåsa minst 20 gånger för olika regelbrott.

Jag spelar över 24,5 frisparkar @1.83 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip