Den tyska Bundesliga inleds med ett möte mellan Europa League mästarna Eintracht Frankfurt som gästas av de regerande ligamästarna Bayern München på Deutsche Bank Park. Även om Frankfurt gjorde en halvtaskig ligasäsong och hamnade på en elfte plats i tabellen får de spela i Champions League - efter att ha vunnit Europa League. Bayern München fortsätter att dominera fotbollen i Tyskland och tog en elfte raka ligatiten. Uppgiften i premiären är lämplig. Frågan är bara hur stor segern blir.

Tränaren Oliver Glasner gjorde dundersuccé i din debutsäsong för Frankfurt, som klarade av att inte förlora en enda match i Europa League. Dock gick det inte så värst bra hemma i Tyskland då det blev 42 poäng efter 34 omgångar. Under försäsongen har det blivit tre segrar mot Aschaffenburg, Torino och Astoria Walldorf - samt en mållös träningsmatch mot LASK Linz. Frankfurt har också hunnit med att beta av den första omgången i DFB-pokal och slagit ut FC Magdeburg med siffrorna 4 - 0.

Dock väntar en helt annan uppgift i premiären. Ett av världens bästa fotbollslag står på andra sidan gräset. Utan målkungen Robert Lewandowski, som har dragit till FC Barcelona. I stället har Liverpool stjärnan Sadio Mane kommit in. I den tyska supercupen slogs Emil Forsberg och hans RB Leipzig med 5 - 3. Sadio Mane nätade, ihop med Jamal Musiala, Benjamin Pavard, Serge Gnabry och Leroy Sane. Truppen håller den absolut högsta nivån och är solklara favoriter till att vinna Bundesligan igen.

Hos Frankfurt är det avbräck på skadade försvararna Jerome Onguene och Aurelio Buta. Gästerna saknar mittfältaren Leon Goretzka. Då Bayern München är både ett och två nummer större har marknaden dem som megafavoriter till en seger.

Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Bayern München vinner över Frankfurt med fler än ett mål i skillnad.

Speltips Frankfurt - Bayern München:
2 asian -1,5 (samma som Bayern München -1,5 mål) - odds 2.33 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva - Frankfurt:
Kevin Trapp, Almamy Toure, Tuta, Evan N'Dicka, Ansgar Knauff, Kristijan Jakic, Djibril Sow, Filip Kostic, Daichi Kamada, Mario Götze & Rafael Borre.

Preliminär startelva - Bayern München:
Manuel Neuer, Alphonso Davies, Lucas Hernandez, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Joshua Kimmich, Marcel Sabitzer, Jamal Musiala, Thomas Müller, Serge Gnabry & Sadio Mane.
---

This is the stats tab
This is the post tip