Dags för det första mötet av två mellan Frankfurt och Chelsea.

BUNDESLIGA
4. Eintracht Frankfurt 31 15 9 7 58:35 54

Frankfurt hemma
16 8 4 4 32:19 28

Formen
O, O, V, F, F

Senaste match
Frankfurt - Hertha Berlin 0-0

Premier League
4. Chelsea 36 20 8 8 60:39 68

Chelsea borta
18 9 2 7 24:27 29

Formen
O, O, V, F, V

Senaste match
Man Utd - Chelsea 1-1

Två lag som slåss i toppen av sina serier. Två lag som ligger fyra i sina respektive ligor och två lag som har väääldigt viktiga matcher i helgen. Frankfurt möter Bayer Leverkusen, sexa i ligan och bara tre pinnar bakom Frankfurt, på söndag. Och Chelsea har Watford på söndag. Ett Londonderby där allt så klart kan hända för ett Chelsea som blandat och gett den här säsongen. Med två omgångar kvar av Premier League så har Chelsea två poäng tillgodo på Arsenal och tre på United. Mycket viktiga poäng för dem på söndag också alltså.

Samtidigt ska det spelas den första av två semifinaler i Europa League. Här tror jag att Chelsea är nöjda med att komma härifrån med ett resultat som man kan avgöra på Stamford Bridge. En del spelare saknas i hemmalaget. Rebic och Haller framåt -två av lagets två bästa målskyttar - och det är klart att det kan påverka offensiven. Chelsea kommer från 1-1 borta mot United och har gått under 2,5 mål i 4/5 senaste bortamatcher i ligan. Chelsea har haft en del bortamatcher i EL med målsnåla avgöranden. 0-1 både mot Paok och Bate samt senaste bortafajten mot Slavia Prag. Med tanke på hur viktigt det är att gå till CL så tror jag som sagt att båda lagen här är relativt nöjda med att matchen lever i returen.

Preliminära elvor (Whoscored)

Frankfurt (3-4-1-2) Trapp - Ndicka, Hinteregger, Hasebe - Costa, Rode, Fernandes, Kostic - Gacinovic - Paciencia, Jovic

Saknar: Chandler, Tawatha, Stendera, Russ, Haller, Rebic (avstängd)

Chelsea (4-3-3) Arrizabalaga - Azpilicueta, Christensen, Luiz, Alonso - Kanté, Jorginho, Loftus-Cheek - Pedro, Giroud, Hazard

Saknar: Rudiger, Hudson-Odoi. Osäkra: Willian, Ampadu

SPELTIPS
Jag spelar under 2,5 mål till 1.91 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip