Europa League denna torsdagskväll som bland annat bjuder på Eintracht Frankfurt vs Chelsea där bortalaget och engelsmännen är favoriter i detta möte. Lite märkligt kan jag tycka!
Jag tror på ett tajt möte där Chelsea går för att spika igen bakåt och därmed få med sig ett bra resultat till returen i London.

Saker som talar för spelet:
– Långt in på säsongen. Chelsea börjar se aningen slitna ut
– Chelseas 4/5 senaste bortmatcher har slutat med under 2,5 mål
– Chelsea har vunnit många bortamatcher i EL med uddamålet för att sen vara ruskigt starka på hemmaplan
– Eintracht Frankfurt har kryssat de två senaste ligamatcher, med endast ett mål framåt
– Skador & avstängningar i båda lagen

Eintracht Frankfurt har bara förlorat två av de 20 senaste tävlingsmatcherna 2019. Slog ut Benfica efter totalt 6-2 i semifinalen av Europa League.
Här i mötet mot Chelsea är tyskarna inte favoriter att avancera vidare. Men det passar väldigt bra att möta Chelsea just nu. Engelsmännen saknar Antonio Rüdiger och Callum Hudson-Odoi.
Eintracht Frankfurt vet att de måste få med sig ett bra resultat inför returmötet. Men det kommer inte bli allt för lätt mot ett lågt och tajt Chelsea som ligger redo för kontringar.

Sarris Chelsea spelad 1-1 i helgens stormatch mot Manchester United. En ganska tajt match där de inviduella misstagen blev dyra. Racet om Europaplatserna i PL ser ut att bli mer jämnt än någonsin och därav är det extra viktigt för Chelsea att göra det bra i EL denna säsong.
Dock så tycker jag att det börjar synas att vi närmar oss upploppet på säsongen, de ser lite slitna ut.
Här kommer Sarris Chelsea hamna lågt mot ett Eintracht Frankfurt som vill styra matchbilden. Och de har engelsmännen säkerligen inga problem med. De vet nämligen att det är riktigt vassa på Stamford Bridge.

Eintracht Frankfurt har sin offensiva mittfältare Ante Rebic avstängd här. Högerbacken Ndicka kommer dock tillbaka från avstängning.
Engelsmännen saknar Antonio Rüdiger och Callum Hudson-Odoi.

Förväntade elvor
Eintracht Frankfurt: Trapp – Ndicka, Hinteregger, Hasebe – Costa, Rode, Fernandes, Kostic – Gacionovic – Paciencia, Jovic
Chelsea: Kepa – Azpilicueta, Christensen, Luiz, Alonso – Kanté, Jorginho, Loftus-Cheek – Pedro, Giroud, Hazard

SPEL: Under 2,5 mål till 1,91x

1/5 units – Unibet , LeoVegas , 888sport

www.spreadsheet.se/akeholmberg

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip