Fyran mot femman ställs mot varandra i Bundesligas tolfte omgång.

Frankfurt kommer till lördagens match med en 2-1 seger mot Marseille i Champions League, medans Dortmund lyckades få med sig en poäng hemma mot Manchester City.

Endast en poäng skiljer lagen emellan där Frankfurt kommer till matchen med fyra raka segrar i ryggen, och i veckans match mot Marseille gjorde man en fin insats och hade bud på fler än två mål.
Både Frankfurt och Dortmund har mängder med ung och spännande kvalité i båda riktningar vilket bör innebära en väldigt intressant och välspelad match.

”Problemet” med unga och spännande lag är att det ofta blir lite för naivt. Känslan jag får av Dortmund i synnerhet är att dem blir lite för upp och ner ibland, och att man inte riktigt vet vad man kommer få. Kryss mot Bayern München varvas med förluster mot FC Köln, vilket gör dem svåra att förutse.

Frankfurt tror jag faktiskt lan ställa till det för Dortmund. Frankfurt kommer som alltid ställa sig framåtlutat, vilket jag tror kommer skapa problem för bortalaget. Faktum är att endast Bayern har gjort fler mål än Frankfurt i ligaspelet hittills i år.

Jag tror verkligen på ett hemmastarkt Eintracht Frankfurt här. Jag blev imponerad av det jag såg i veckan mot Marseille, och tror dem kommer fortsätta rida på den vågen. För den vågade kan man kliva in på Frankfurt rak till väldigt fina odds, men mitt spel blir Frankfurt eller lika till 1.609 hos Pinnacle .


Förväntad startelva Frankfurt:
Trapp - Jakic, Tuta, Ndicka - Ebime, Kamada, Sow, Lenz - Götze, Lindström - Muani.

Förväntad startelva Dortmund:
Kobel - Sule, Hummels, Schlotterback, Guerreiro - Adeyemi, Bellingham, Özcan, Reyna - Brandt - Modeste.

This is the stats tab
This is the post tip