Eintracht Frankfurt:

Frankfurt sparkar i gång helgens Bundesligaomgång på Deutsche Bank Park. Frankfurt inledde starkt efter uppehållet genom att plocka tre blytunga poäng borta mot RB Leipzig, via en 1-0-seger, men tappade lite oväntat poäng borta mot Darmstadt senast. Frankfurt hade en 2-0-ledning, men slappnade av och släppte in en kvitteringsboll i den 95:e minuten så Dino
Toppmöllers gäng lär vara ute efter revansch här, när man ställs mot ännu ett lag som huserar i den nedre delen av tabellen.

Eintracht Frankfurt har varit bra på hemmaplan där man i sina två senaste hemmamatcher besegrat Borussia Mönchengladbach och krossat Bayern München med mäktiga 5-1. Hugo Larssons lag har bara förlorat en hemmamatch så här långt, mot Stuttgart, och man återfinns på sjätte plats i Bundesligatabellen. Frankfurt vann fjolårets hemmamöte med Mainz med 3-0.

Toppmöller får klara sig utan Fares Chaïbi och Omar Marmoush, som spelar Afrikanska mästerskapen.

Mainz 05:

Mainz visar upp kontrasterande form jämfört med Frankfurt och har inte vunnit någon av deras sju senaste matcher – varav fem av dessa slutat med kryss. Mainz var med och utmanade på den övre halvan i fjol, men inledde säsongen riktigt tungt under Bo Svenssons ledning. Den tidigare succétränaren tackade för sig och ersattes av Jan Siewert, som trots seger i debuten mot RB Leipzig inte lyckats lyfta Mainz i tabellen. Mainz är tredje sist i Bundesliga, på negativ kvalplats, och har bara vunnit en enda match under hela säsongen.

Mainz saknar Lee Jae-Sung, som spelar Asiatiska mästerskapen samt skadade duon Nelson Weiper och Andreas Hanche-Olsen. Mainz har fått gott om vila inför den här matchen efter att förra helgens match mot Köln sköts upp på grund av väderförhållandena i Tyskland.

Revanschsuget Frankfurt efter poängtappet senast

Frankfurt är lite av ett Jekyll & Hyde-lag, men har en obestridlig höjd i laget – vilket man inte minst visade i 5-1-överkörningen mot Bayern och bortasegern mot Leipzig i Bundesligaomstarten i januari. Toppmöllers gäng lär vara revanschsugna efter missräkningen och sena poängtappet mot Darmstadt senast. Mainz har inte lyft alls under säsongen, vare sig under Svensson eller Siewert, och ser ut att få rikta in sig på en kamp om att undfly det absoluta bottenträsket. Frankfurt är det starkare laget här och på hemmaplan ska man ses med god chans. Raka ettan finns till 1,99 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip