Eintracht Frankfurt gästas av Real Betis hemma på Deutsche Bank Park när det vanka returmöte i Europa League. Tyskarna har en 2-1-ledning med sig från mötet i Sevilla, men här tror jag att Real Betis kommer ge riktigt bra motstånd och väljer att testa X2 till finfina 1.71 hos Bethard .

Hemmalaget för dagen kliver in i denna returmöte med vetskapen om att kryss räcker för avancemang. De vann nämligen första ronden på Estadio Benito Villamarín i Sevilla med 2-1 och faktum är att segern kunde varit större. Alla tre målen som gjordes senast letade sig in i matchens första halvlek. I den andra halvleken bjöds vi på en mållös sådan och då ska vi även nämna att Frankfurt bommade en straffspark.

Gästande Betis har sedan förlusten senast haft besök av Athletic Bilbao i ligan och där fick vi se Betis studsa tillbaka fint genom att inkassera tre poäng efter en 1-0-seger. I ligaspelet är Betis normalt sett ett svårslaget lag och det tror jag de visar upp även i denna returmatch på bortaplan. Gästerna har 15 vinster, fyra kryss och nio förluster i La Liga hittills under säsongen och på resande fot är det sju vinster, två kryss och fyra förlustmatcher på totalt 13 framträdanden.

Förutsättningarna inför avspark är att Betis måste vinna för att som minst ta matchen till förlängning. Min idé är att gästerna är bra nog för att undvika en ny förlust och med det sagt är det dubbelchansen jag fastnar för!