På Deutsche Bank Park är det dags för ett viktigt möte i Champions League grupp D. Både hemmalaget Frankfurt och Tottenham står på tre inspelade poäng efter två matcher, och båda lagen är i behov av en seger för att få fart på gruppen ordentligt.

Eintracht Frankfurt - Sporting 0-3
Marseille - Eintracht Frankfurt 0-1

Eintracht Frankfurt har i ligaspelet startat okej. Man landar just nu på en sjätteplats med fjorton inspelade poäng, dock bara tre poäng efter serieledande Union Berlin.
Frankfurt kliver in i den här säsongen med ett spännande lag. En mängd unga och talangfulla spelare i form av Jesper Lindström, Tuta och Ansgar Knuff för att nämna några. Detta, toppat med rutinspelare som Mario Götze och Sebastian Rode, gör Frankfurt slagkraftiga i dem flesta matcher och mot de flesta lag.
Svårigheten med att navigera ett så pass ungt lag som Frankfurt ändå är (sittnålder i truppen på 24,3 år) blir ofta att prestationerna kan variera väldigt mycket. Kvalitén finns dock där, det handlar bara om att pricka dagen.

Tottenham - Marseille 2-0
Sporting - Tottenham 2-0

Bortalaget kommer till matchen med en derbyförlust i ryggen, vilket aldrig höjer självförtroendet. Matchen mot Arsenal var även rätt ensidig, trots ett oavgjort resultat. Spurs sätt att spela fotboll har börjat ifrågasättas, vilket inte är såkonstigt när resultaten inte kommer som man hoppats på.

Jag får känslan av att Spurs kommer kliva in i en lite tyngre period nu. Spelet ser inte bra ut, och en besvikelse kommer sällan ensam. Att behöva åka till Frankfurt, som kommer med tre raka segrar i ryggen, är nog inte alls optimalt för Antonio Conte och hans lag. En del rotation hos Spurs är nog inte heller helt otänkbart.

I Spurs är Dejan Kulusevski fortsatt tveksam till spel, medans Lucas Moura definitivt missar matchen.

Jag var till en början sugen på att spela rak Frankfurt-seger till hela 3.56, men landar tillslut i Frankfurt +0,5 asian till 1.79 hos bet365 , vilket innebär vinst vid båda oavgjort och Frankfurt-seger.


Förväntad laguppställning Frankfurt:
Trapp - Tuta, Hasebe, Ndicka - Pellegrini, Sow, Rode, Knauff - Götze, Lindström - Muani.

Förväntad laguppställning Tottenham:
Lloris - Sanchez, Dier, Lenglet - Perisic, Höjbjerg, Bissouma, Bentancour, Sessegnon - Son, Kane.
___

This is the stats tab
This is the post tip