Frankrike -4 skott på mål (asian) mot Australien hos Bethard .

Fransmännen är en av favoriterna till att vinna hela turneringen. Stoltserar med en enorm bredd och spets i truppen, som dessutom känns välbalanserad den här gången. Ta bara den tänkbara startelvan Frankrike kan ställa upp med här:

Lloris
Pavard, Umtiti, Varane, Hernandez
Kante
Pogba, Tolisso
Mbappe, Griezmann, Dembele

Här skiljer det minst en klass mellan lagen och jag tror inte Australien kommer ha särskilt mycket att säga till om spelmässigt. Såg Frankrike en del i kvalet då de som bekant tillhörde Sveriges grupp och tycker de imponerade. Även i de matcherna laget mötte det starkaste motståndet (Sverige och Holland) vann fransmännen skottstatistiken klart. Offensiven har även sett bra ut i träningsmatcherna inför VM.

Inte otänkbart att Frankrike har runt 60% av bollinnehavet här. Bollvinnaren Kante lär ta hand om en del av Australiens anfall. Rent logiskt borde det inte bli så mycket spel på offensiv planhalva för Australiens del, så min känsla är att de inte kommer skrapa ihop särskilt många avslut här.

Tänkbart lag Australien:

Ryan
Risdon, Milligan, Sainsbury, Behich
Jedinak
Leckie, Mooy, Luongo, Nabbout
Juric

Räknar med envägstrafik och klasskillnad här. Tror Australien kommer uppträda hyfsat defensivt från start medan Frankrike tar taktpinnen. Kan inte tänka mig att Frankrike faller djupt och låter Australien kontrollera spelet om nu fransmännen leder. Nej, det här känns som 1-3 skott för Australien medan Frankrike har runt 8-10.

This is the stats tab
This is the post tip