Stormakten Frankrike avslutar sina EM-förberedelser på Stade de France med ett enkelt vänskapsmöte mot Bulgarien. På hemmagräs mot sämre nationer har inte fransmännen haft några problem som helst att vinna möten med stora siffror. Detta väntas bli fallet igen, när Frankrike dessutom får förstärkning från tre landsmän som spelade och vann Champions League finalen med Chelsea. Frankrike kommer till mötet från en imponerande insats och då kan siffrorna återigen rinna iväg till deras fördel.

Kurt Zouma, Olivier Giroud och N'Golo Kante är tillbaka i den franska truppen, som även utan dem håller en absolut världsnivå. Den stora skillnaden är så klart Kante på mittfältet, som gjorde en fantastisk insats i Champions League finalen när Chelsea vann över Man City med 1 - 0. Frankrike kommer till matchen från en 3 - 0 seger över Wales, där de fick spela med en man mer på planen från matchminut 26. Detta ska ändå inte ta något ifrån fransmännen som spelade på den absolut högsta nivån.

För Bulgarien har det inte gått något vidare, i synnerhet inte på bortaplan där de är utan seger i nästan tre års tid. De kommer också från en bortamatch mot Ryssland där bulgarerna lyckades hålla undan tills matchminut 84, men släppte sedan in förlustmålet. Bulgarien krigade hårt och tog vänskapsmötet på allvar - fast utan någon utdelning. EM har de misslyckats med att kvala in till. I VM-kvalet har det inte heller blivit någon vidare succé med bara en poäng på de tre inledande omgångarna.

Förbundskaptenen Didier Deschamp vill göra tydliga statements med vänskapsmatcher och spelar gärna med den bästa möjliga startelvan, i syfte att visa att varje fransk landskamp tas på största allvar. Efter att ha fått vila en hel vecka är fransmännen taggade till tänder och kommer återigen vara på jakt efter en ny storseger. Handikapp linan är satt på Frankrike -2 mål.

I mitt tycke borde segern bli betydligt större än två mål i marginal. Därmed spelar jag på att Frankrike vinner med fler än två måls marginal, men slänger in en försäkring om de vinner med just två mål. Spelet blir Frankrike asiatisk handikapp -2, vilket innebär en förlust vid en fransk seger med ett mål, oavgjort i matchen eller en Bulgarien seger, pengarna tillbaka vid seger med två mål för Frankrike (2–0, 3–1, etc.) och vinst vid en hemmaseger med tre eller fler måls skillnad (3–0, 4–1, etc.) för Frankrike.

Speltips Frankrike - Bulgarien:
1 asian -2. Odds 1.72 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Frankrike:
Hugo Lloris, Benjamin Pavard, Raphael Varane, Presnel Kimpembe, Lucas Hernandez, N'Golo Kante, Paul Pogba, Corentin Tolisso, Antoine Griezmann, Kylian Mbappe & Karim Benzema.

Bekräftad startelva - Bulgarien:
Daniel Naumov, Vasil Bozhikov, Petko Hristov, Valentin Antov, Ivan Turitsov, Ivaylo Chochev, Ilian Iliev, Bozhidar Kraev, Dominik Yankov, Kiril Despodov & Atanas Iliev.
---

This is the stats tab
This is the post tip