SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Hemma på Stade de France ger det franska fotbollslandslaget alltid järnet, oavsett vad matchen gäller och vilket motstånd som kommer på besök. Det är jag helt övertygad om att de också gör när finnarna gästar dem i en ren vänskapsmatch. Världsmästarna ska därefter möta Portugal och Sverige i Nations League medan Finland ska resa först till Bulgarien och sedan Wales - som förmodligen blir en direkt avgörande match i Cardiff kring gruppsegraren. Frankrike bör vinna detta möte stort.

Trots en konkurrenskraftig grupp med Sverige, Kroatien och Portugal har Frankrike tagit tio poäng på fyra matcher, genom att spela oavgjort mot Portugal och vinna de övriga tre matcherna. Samma statistik gäller för övrigt för Portugal, som själva förbereder sig för drabbningen mot fransmän på Estádio da Luz i Lissabon genom att ta sig an Andorra. Det går att argumentera att mycket energi och tankar går till denna match, vilket innebär att fransmännen kommer att rotera i startelvan. Men det betyder också att landslaget med den största bredden också kastar in vrålhungriga spelare som vill representera Les Blues.

Formen i Frankrike är på topp. De är obesegrade i tolv senaste matcher, där de har vunnit tio av dem. Senast blev det hela 7 - 1 mot Ukraina, så Finland kommer att få det riktigt jobbigt. Finland har en fin form med två raka Nations League segrar över Bulgarien och Irland - utan något insläppt mål. Även Finland har tankarna på Wales matchen och kommer inte ta några onödiga risker, vilket innebär att de också vilar en massa spelare. Finlands bredd är dock inte ens i närheten av Frankrikes. Det gick att se bland annat i vänskapsmatchen mot Polen i Gdańsk, där Finland roterade en hel del i laget och förlorade med hela 1 - 5.

Varken Frankrike eller Finland kommer att ställa upp med den bästa möjliga startelvan, med tanke på vilka matcher de har framöver i Nations League. Frankrikes landslag är fylld med framtidsstjärnor, som redan är etablerade i europeiska toppligor. Jag ger inte finnarna mycket chans till att plocka poäng utan tror på en solklar Frankrike seger med fler än ett måls marginal.

Speltips Frankrike - Finland:
1 asian hcp -1,5 (samma som Frankrike -1,5 mål) - odds 1.65 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Frankrike:
Steve Mandanda, Leo Dubois, Clement Lenglet, Lucas Digne, Kurt Zouma, Steven Nzonzi, Paul Pogba, Marcus Thuram, Moussa Sissoko, Wissam Ben Yedder & Olivier Giroud.

Bekräftad startelva - Finland:
Jesse Joronen, Leo Väisänen, Juhani Ojala, Daniel O'Shaughnessy, Niko Hämäläinen, Rasmus Schüller, Rasmus Karjalainen, Joni Kauko, Marcus Forss, Onni Valakari & Ilmari Niskanen.
---

This is the stats tab
This is the post tip