En oerhört viktig match, i samma grupp som Sverige, spelas i Frankrike ikväll.

1 Sverige 6 4 1 1 12-4 13
2 Frankrike 6 4 1 1 11-5 13
3 Nederländerna 6 3 1 2 13-6 10
4 Bulgarien 6 3 0 3 9-12 9
5 Vitryssland 6 1 2 3 4-11 5
6 Luxemburg 6 0 1 5 6-17 1

Eftersom det är endast ett lag som går direkt till VM och andraplatsen gör så att man får kvala är det lite kniven mot strupen för Holland ikväll. Skulle Holland förlora samtidigt som Sverige vinner så skiljer det sex poäng och med endast tre matcher kvar kan vi nog räkna bort Holland.

Frankrike har ett bättre lag än vad Holland har och laget vann rättvist med 1-0 för knappt ett år sedan i Holland. Men tycker att oddset på en hemmaseger i nuläget är ganska rätt. Jag gillar mer hörnspelet som bolagen erbjuder. Frankrike får en hel del hörnor och i bortamatchen slutade det med sex hörnor för Frankrike. När man senast mötte Sverige fick man även då sex hörnor.

Holland får också en mängd hörnor. Konstigt nog är det faktiskt så att man skapar fler hörnor när motståndet är bättre. Mot Frankrike skapade laget åtta hörnor. Mot Sverige blev det fem hörnor på bortaplan.

Holland sitter i en jobbig sits där en poäng knappt lär räcka. För Frankrikes schema efter den här matchen är ganska lätt. Därmed bör Holland ta ikapp de tre poäng som skiljer lagen emellan redan idag. Frankrike tänker nog också på en seger, tror jag. Det är hemmaplan och för Frankrike så är det första platsen man vill åt och det innebär att man plockar vinster på hemmaplan.
Det gör att jag tror vi får två lag som kommer gå för vinst och det borde innebära med två bra lag som gärna spelar på kanterna att vi får se många hörnor.

Jag spelar Ö9,5 hörnor @2,18 hos Unibet med 4/7u.
Jag lägger även till Ö14,5 hörnor @10 med 1u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip