Frankrike:

Vann med 3-0 mot ett följsamt försvarande och välorganiserat Luxemburg tidigare i veckan. Nu gör Les Bleus sista förberedelserna inför mästerskapet där man tillsammans med England kliver in som de stora förhandsfavoriterna. Frankrike dominerade som väntat matchbilden och lagkapten Kylian Mbappé hade ett finger med i det mesta i offensiven med ett mål och assister till Randal Kolo Muani och Jonathan Clauss. Didier Deschamps luftade truppen senast och lär göra detsamma även här för att få minuter i benen och bygga självförtroende inför EM.

TV: Uppsnack & rekar (Grupp A)


Aurélien Tchouaméni, Ferland Mendy och Eduardo Camavinga vilades senast efter fotskada respektive återhämtning efter CL-finalen, men lär vara involverade här. Dayot Upamecano, som tillsammans med Ibrahima Konaté tycks förstaval i mittlåset, klev dock av skadad senast och lär inte riskeras i onödan så där kan William Saliba få chansen att visa att han förtjänar sin plats i startelvan.

Kanada:

Jesse Marsch fick inget varmt välkomnande i sin första match som förbundskapten för Kanada, som blev rejält utspelat mot Nederländerna i veckan. Ronald Koemans mannar vann med klara 4-0 efter mål av Memphis Depay, Jéremie Frimpong, Wout Weghorst och Virgil van Dijk. Nu väntar ännu tuffare motstånd för Kanada, där Marsch riskerar en tung start på förbundskaptensposten.

Solitt Frankrike laddar upp för EM

Genrep är alltid svårbedömda, och Deschamps kommer kasta runt sin trupp till fullo, men vi kan nog räkna med att Frankrike kliver ut med ambitionen att spela på ett liknande sätt som man hoppas ska kunna skörda framgångar i EM. Trots Deschamps rikedom i de offensiva leden har han byggt sina framgångar på ett solitt, välorganiserat lag som besitter flera matchvinnare. Frankrike i förarsätet och säkrar en trygg seger, även om Deschamps använder avbytarbänken frekvent? Frankrike vinner och håller nollan finns till 1,95 hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip