Frankrike tar emot Kroatien på Stade de France och här blir hemmanationen favoritbetrodda. Just nu är de tabelljumbo och detta med blott två poäng på kontot efter tre matcher. Ikväll måste mer eller mindre en trepoängare levereras om man vill haka på Danmark i toppen!

Frankrike har öppnat denna upplaga av UEFA Nations League med en förlust och två kryss. Inledningsvis föll de mot Danmark med 2-1 på hemmagräs och därefter har de två raka kryss genom 1-1 mot Kroatien borta och nu senast blev det samma slutresultat mot Österrike, även det på bortagräs. Ikväll väntar chans till revansch då Kroatien agerar motståndare igen, men denna gång är det fransmännens tur att agera hemmalag och min idé är att de helt klart ska vara bra nog för att åtminstone undvika förlust.

Kroatien har å sin sida en seger, en oavgjord och en förlust i bagaget. Bortalaget för kvällen öppnade turneringen med förlust, 0-3, hemma mot Österrike. Därefter har de som tidigare nämnt 1-1 mot Frankrike hemma och nu senast slog de faktiskt Danmark borta med 1-0, vilket får anses som en mindre överraskning då danskarna klev in i den hemmamatchen med en favoritstämpel på sig. Kroatien får även ikväll slå ur underläge och här tror jag inte att de vinner igen. Kroatien är dock inget dåligt lag och även om de inte är bra nog för seger så kommer de helt klart inte göra bort sig fullständigt!.

Via spelbyggaren hos 888sport / LeoVegas / Unibet kan man snickra ihop följande spel till ett helt okej odds.

SPELTIPS
1X (Frankrike eller oavgjort) + under 3,5 mål och detta till oddset 1.55.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip