På Stade de France är Frankrike alltid favoriter att vinna sina landskamper i fotboll. När Moldavien kommer på besök erbjuder marknaden 1,01 i odds på en rak Frankrike seger. Vissa spelbolag erbjuder inte ens det oddset. Så stor är skillnaden mellan lagen i denna EM-kval match, där Frankrike - som har lika många poäng som Turkiet - bara ska krossa jumbon Moldavien, som har släppt in i snitt tre mål per match. Moldavien har ingenting att sätta emot när Frankrike trycker gasen i botten direkt från start.

Trots fler gjorda mål och bättre målskillnad ligger Frankrike på en andra plats i tabellen, efter Turkiet. Anledningen till detta är inbördesmöten, där Turkiet vann hemma och spelade kryss senast borta mot Frankrike. Island är fyra poäng bakom dem och ångar på som vanligt. Dock ska det mycket till för att Frankrike och Turkiet inte ska hamna på de första två platserna i gruppen.

Frankrike har under kvalet, i vanlig ordning, varit sjukt hemmastarka, bortsett från den senaste matchen som slutade 1 - 1 mot Turkiet. Annars har de slagit Island med 4 - 0, sedan Albanien med 4 - 1 och Andorra med 3 - 0. Näst ut är gruppens slagpåse Moldavien, som bara har en seger mot Andorra hemma, men i övrigt bara förluster. På bortaplan har Moldavien fyra raka förluster, med tio insläppta mål och inget mål framåt. Att åka till Stade de France i Saint-Denis, strax norr om Paris, blir en mardröm.

Oavsett vilken startelva Didier Deschamps väljer att ställa upp med i Frankrike så det är talangfulla, hungriga och skickliga fotbollsspelare, som spelar i stora klubbar ute i Europa, och som vill visa framfötterna och att de ska ha en plats i startelvan. Moldavien har inga som helst stjärnor eller ett starkt kollektiv som ska kunna sätta stopp för detta, så jag räknar med en överkörning direkt från start. Frankrike vill studsa tillbaka efter krysset hemma mot Turkiet och göra det med besked.

Så jag lägger ett spel på att Frankrike leder i halvtidspausen och att de gör minst två mål i den första halvleken, till 1.71 i odds. Detta borde Frankrike klara av att utföra minst två gånger på tre försök, i mitt tycke.

Själva oddset finnes hos Nordicbet , Betsson & Betsafe .

---
Bekräftad startelva Frankrike:
Steve Mandanda, Benjamin Pavard, Raphael Varane, Clement Lenglet, Lucas Digne, N'Golo Kante, Corentin Tolisso, Kylian Mbappe, Antoine Griezmann, Kingsley Coman & Olivier Giroud.

Bekräftad startelva Moldavien:
Alexei Coselev, Artur Craciun, Veaceslav Posmac, Igor Armas, Ion Jardan, Eugeniu Cociuc, Catalin Carp, Artur Ionita, Sergiu Platica, Vadim Rata & Radu Ginsari.
---

This is the stats tab
This is the post tip