Tar över 2,5 mål i Frankrike-Nederländerna. 1.85 hos FastBet eller Bethard .

Kort motivering då avsparken är ett par timmar bort.

Fransmännen gör sin första tävlingsmatch på hemmaplan efter VM-succén. Inledde Nations League-äventyret med 0-0 mot Tyskland, så behöver en seger för att koppla greppet om gruppen. Från VM-truppen är det bara Lloris som saknas, vilket är ett defensivt avbräck. Räknar med att Mbappe, Griezmann, Pogba och övriga kommer stå för en bra prestation, påeldade av hemmapubliken som firar sina hjältar. Gjorde en hel del mål på hemmaplan i VM-kvalet och bör ha bra förutsättningar att göra mål även här.

Att fransmännen stundtals är sårbara bakåt fick vi se under VM-kvalet och vissa gånger även i VM. Minns att Sverige gjorde mål och skapade en hel del mot Frankrike på bortaplan och att vi, rättvist eller ej, gjorde två mål hemma. I VM blev det visserligen en del nollor, men tycker inte att defensiven är av monstermodell.

Koemans Nederländerna bygger nytt. Efter sju sorger och åtta bedrövelser ska han försöka hitta något ett spel som fungerar. Finns i vanlig ordning en hel del spännande spelare i truppen och även ett par etablerade pjäser som van Dijk och Wijnaldum. Tror inte Koeman kommer lyckas göra Nederländerna till en defensiv supermakt och det ligger väl inte i landets DNA att gå för att hålla 0-0/hålla nere siffrorna heller.

Om Frankrike står för en bra prestation kan de mycket väl slå en 2,5-lina på egen hand. Tror dock att Nederländerna kommer ha hygglig chans att näta här och Frankrike gör sällan färre än två.

Tänkbara resultat i min bok är 3-0/3-1/2-1.

This is the stats tab
This is the post tip