Frankrike -1,5 mot Norge spelas i damernas VM. Tvåmålsseger eller mer krävs för vinst på spelet.
Matchen spelas i Nice.
Spelas hos SpeedyBet till 2.01.

Hemmanationen Frankrike inledde starkt med att köra över Sydkorea med 4-0. Grundlade segern redan i första halvlek genom att gå upp till 3-0. Såg oerhört starka ut och är i nuläget oddsfavoriter att vinna hela turneringen, vilket jag skriver under på. Sju spelare kommer från Lyon, som vann damernas CL-final med 4-1 och gick nästintill rent i hela turneringen. Det var deras fjärde raka CL-titel, vilket säger en del. Med en stomme från Europas bästa lag och ett gäng spelare från andra topplag har Frankrike världsklasspelare på i stort sett varje position.

Fick som sagt en drömstart i turneringen och stjärnan Eugenie Le Sommer nätade direkt. Inför den här matchen får de fyra dagars vila. Det är en hel dag mer än Norge, som spelade sena lördagsmatchen mot Nigeria.

Norskorna, med svenske Martin Sjögren som coach, fick också en bra start i turneringen. Vann enkelt mot Nigeria med 3-0. Tycker dock Nigeria såg väldigt svaga ut - de känns ett snäpp sämre än Sydkorea till exempel. Lät ändå Nigeria ha en del boll och komma till en del avslut. Så även om det blev stora siffror så ska inte den segern överskattas. Allt snack inför turneringen har handlat om att Ada Hegerberg inte är med. Känslan är dock att en sån historia kan svetsa samman gruppen en del. Men det är klart att en Ballon d'Or-vinnare är ett stort avbräck för en relativt liten fotbollsnation som Norge. Kärnan kommer från inhemska ligan. Mittbacken Mjedle (Chelsea) blir key här.

Frankrike ska vara ett hack bättre. Med hemmaplansfördel tror jag de har goda möjligheter att nästan slakta allt motstånd i den här gruppen. Går in i den här matchen stärkta av sin premiär och bör ha toppchans här.

SpeedyBet har Sveriges högsta bonus.
200% bonus.
Sätt in tex 100 kr och få direkt 300 kr att spela för.
Sätt in tex 1000 kr och få direkt 3000 kr att spela för.
Toppbonus som vi rekommenderar att du plockar innan den blir sämre.
Hos SpeedyBet

This is the stats tab
This is the post tip