De regerande Nations League mästarna Frankrike har en tuff uppgift när Österrike gästar dem på Stade de France. Något titelförsvar blir det oavsett inte då Frankrike ligger sist i tabellen med 2 poäng. Österrike är snäppet bättre med 4 poäng, men har själva slitit i gruppspelet. Båda nationer krigar för att hålla sig kvar i League A. Så vi kan förvänta oss en jämn tillställning.

Förbundskaptenen Didier Deschamps har en enorm bredd i det franska landslaget. Ändå är de fortsatt utan seger i gruppen, efter fyra omgångar. Poängen har faktiskt tagits på bortaplan, i de oavgjorda landskamperna mot Kroatien och Österrike. På hemmaplan har det blivit förluster mot Danmark och senast Kroatien. Lättare blir det inte denna gång heller då en hög spelare saknas. Paul Pogba, Presnel Kimpembe, Ibrahima Konate, Lucas Hernandez, N'Golo Kante, Anthony Martial, Kingsley Coman, Karim Benzema, Adrien Rabiot, Hugo Lloris, Theo Hernandez och Boubacar Kamara är i sjukstugan. Det är en lång skadelista.

Även förbundskaptenen Ralf Rangnick har avbräck i Österrike. Sasa Kalajdzic, Konrad Laimer, Valentino Lazaro, Florian Grillitsch och Stefan Ilsanker är skadade. Samt att Kevin Danso är avstängd. Efter att ha besegrat Kroatien med 3 - 0 på Stadion Gradski vrt i Osijek har det varit grus i maskineriet. Det har blivit två förluster mot Danmark och ett oavgjort resultat mot just Frankrike i Wien. Då Österrike inte ska spela VM kan de lägga allt fokus på gruppspelet och sätta nya käpper i hjulet för fransmännen.

Marknaden har Frankrike som för stora favoriter till att segra. Österrike har mer än det som krävs för att bjuda upp på fajt.

Därmed blir det ett spel på att Österrike täcker handikapp linan på +1,5 mål. Då kan de förlora med ett mål i skillnad.

Speltips Frankrike - Österrike:
2 asian +1,5 (samma som Österrike +1,5 mål). Odds 1.78 hos Nordicbet & Betsafe .

---
Preliminär startelva - Frankrike:
Mike Maignan, Benjamin Pavard, Jules Kounde, Raphael Varane, Ferland Mendy, Matteo Guendouzi, Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga, Antoine Griezmann, Kylian Mbappe & Olivier Giroud.

Preliminär startelva - Österrike:
Heinz Lindner, Stefan Lainer, Gernot Trauner, Philipp Lienhart, David Alaba, Marcel Sabitzer, Xaver Schlager, Nicolas Seiwald, Christoph Baumgartner, Marko Arnautovic & Michael Gregoritsch.
---

This is the stats tab
This is the post tip