Sverige reser till Frankrike för att runda av Nations League-gruppspelet på tisdagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen. LeoVegas eller Unibet .

Svenska landslaget ligger sist i Nations Leaguetabellen på färre gjorda mål än Kroatien på tredjeplatsen.

1 Frankrike 5 4 1 0 8-3 13
2 Portugal 5 3 1 1 9-2 10
3 Kroatien 5 1 0 4 7-13 3
4 Sverige 5 1 0 4 3-9 3

Förutsättningarna är att Sverige behöver skrälla mot Frankrike och hoppas på hjälp av Portugal mot Kroatien och på så sätt undvika nedflyttning ur förstadivisionen. Lär säkert finnas ett par ögon som håller koll på hur det går i den andra matchen.

Hursomhelst så lär det behövas mål från Sverige här. Offensiven mot Kroatien var ånyo mycket fin och laget har nu gjort tre Nations League-halvlekar i rad som varit bra. Kulusevski är väldigt fin medan Forsberg har sin bästa form på flera säsonger. Quaison + Isak fick 0 minuter senast men finns som alternativ också. Ekdal är avstängd här, så frågan är hur han ersätts.

Trots bra kontroll, bättre balans i laget och en Danielson som kändes klockren bredvid VNL blev det ingen nolla för Sverige. Släppt in mål i alla Nations League-matcher och det är tydligt att defensiven inte räckt till riktigt.

Frankrike kan spela rätt så avslappnat här. Lär säkert bli en del ändringar i elvan jämfört med senast, men spelarna som kommer in ska inte vara SÅ mycket sämre. Och de lär vara rätt sugna på att visa Deschamps att de ska med till EM. Särskilt eftersom det blev ett fiasko i träningsmatchen mot Finland förra veckan. Mbappe ska vara tillgänglig efter att ha missat Portugalmatchen pga en lättare skada. Lär väl inte spela 90 minuter, men en del av matchen kommer han troligen medverka i.

Tänkbart lag:
Lloris – Dubois, Varane, Lenglet, Digne – Mbappé, Sissoko, Pogba, Thuram – Griezmann, Giroud.

Sverige:
Olsen; Lustig, VNL, Danielson, Bengtsson; Claesson, Olsson, Larsson, Forsberg; Kulusevski, Berg

Sverige stod upp bra mot Frankrike på Friends och skapade en del. Kunde mycket väl ha gjort mål där, samma sak mot Portugal borta. Är här mer eller mindre tvingade att försöka gå framåt för att ta poäng. Och jag tror inte Frankrike blir nollade. Så även om det säkert kan bli lite avvaktande i början så kan ett mål här leda till att det blir en riktig hawaii-historia.

Speltips: Över 2,5 mål i matchen

This is the stats tab
This is the post tip