Kommande storstjärnor visas upp i en träningsmatch när Frankrike U21, rankade tvåa i världen, möter Spanien Under 21, som är rankade på en nionde plats. Mötet är helt öppet och kan sluta hursomhelst, med tanke på att båda lagen har spelare som lirar i stora ligor runt om i Europa redan och gör det bra. Dessa spelare är hungriga nog för att ge allt i denna match, för att visa framfötterna och så småningom få en plats i deras respektive landslag. Eftersom båda lagen dessutom har varit extremt skickliga på att göra mål på sistone och under en längre tid ska inte oddset på att båda lag gör mål ligga strax under 1,80.

Ett antal bolag öppnade med cirka 1.76 i odds på att båda lag ska göra mål och har sedan dess gått ner i odds. Jag är övertygad om att oddset kommer att sänkas ytterligare fram mot matchstart, då båda lagen är offensiva och gör nästan alltid mål.

Anledningen till att Frankrike är rankade tvåa är givetvis baserat på bland annat antal segrar. Men även i de få matcher där Frankrike har förlorat så har de ändå lyckats med bedriften att göra mål. De är sanslöst skickliga på det och kommer till detta möte med ett 2-2 resultat hemma mot Kroatien. Frankrike spelar med en 4-3-3 formation, typ som A-landslaget där Jean-Philippe Mateta är på topp. Han gjorde ett mål mot Kroatien och är i bra form inför mötet mot Spanien.

Dock har även Frankrike varit slarviga i försvaret. Att släppa in två mål hemma mot Kroatien och dessförinnan noll mål mot Turkiet, ett mål mot Italien och två mål i förlusten med 1-2 mot Schweiz tyder ändå att försvaret inte är helt komplett. Även i den senaste U21 kval matchen mot Slovenien blev det insläppt mål i ett möte som slutade 1-1. Så mål framåt, det gör Frankrike mot allt och alla, men de släpper för närvarande också in mål mot betydligt svagare motståndare än Spanien.

Det är allmänt känt att de flesta av Spaniens spelare är redan ordinarie spelare i olika lag i den spanska La Liga och några få i den andra divisionen. Detta är anledningen till att Spanien har elva segrar på tolv spelade matcher. I mitt tycke ska det oerhört mycket till för att Spanien inte ska lyckas göra något mål framåt i detta möte. Spanien kommer till matchen med en 4-1 vinst mot Danmark och dessförinnan 7-2 vinst borta mot Island. Anfallaren Borja Mayoral gjorde hela tre mål i matchen och är precis som Franrikes toppspets i ruskig bra form. Det finns alla förutsättningar till att detta blir ett målrikt möte.

Däremot fortsatte Spanien att släppa in mål. Det har blivit mål bakåt sedan tidigare mot svagt motstånd och senast släpptes det även in mål mot Danmark, alltså. Det blir svårt att helt plötsligt hålla nollan nu borta mot Frankrike, vilket jag starkt tvivlar på.

Då Frankrike fortsätter att spotta in mål och är bland de bästa U21 landslagen i världens samt att Spanien också gör massvis av mål och släpper in en del ser jag goda chanser till att båda lag ska lyckas vidare med sitt offensiva spel. Därmed finner jag ett stort värde i oddset 1,76 på att vi ska få se båda lag åtminstone göra ett varsitt mål och lägger ett spel på utfallet.

Oddset 1,76 på att båda lag gör mål hittas hos 888sport , MrGreen & LeoVegas .

---
Preliminär startelva Franrike U21: Gautier Larsonneur, Moussa Niakhaté, Issa Diop, Fodé Ballo-Touré, Kelvin Amian, Lucas Tousart, Mattéo Guendouzi, Jonathan Ikoné, Martin Terrier, Marcus Coco & Jean-Philippe Mateta.

Preliminär startelva Spanien U21: Antonio Sivera, Jorge Meré, Aarón Martín, Martin Aguirregabiria, Unai Núñez, Marc Roca, Fabián Ruiz, Daniel Olmo, Carlos Soler, Mikel Oyarzabal & Borja Mayoral.
---

This is the stats tab
This is the post tip