VM-kvalet drar igång med Frankrike vs Ukraina.

Senaste möten
Frankrike - Ukraina 7-1 (träningsmatch, oktober 2020)

VM-KVAL GRUPP D
Bosnien-Herzegovina, Finland, Frankrike, Kazakhstan, Ukraina

Frankrikes form
O, V, F, V, V

Senaste match
Frankrike - Sverige 4-2

Ukrainas form
F, V, F, F, F

Senaste match
Schweiz - Ukraina 3-0

Preliminära elvor (Whoscored)

Frankrike (4-4-2) Lloris - Pavard, Kimpembe, Hernandez - Mbappe, Kante, Pogba, Coman - Griezmann, Giroud

Saknar: -
Osäkra: -

Ukraina (4-3-3) Pyatov - Konyplya, Kryvtsov, Matvienko, Mykolenko - Malinovskiy, Sydorchuk, Zinchenko - Yarmolenko, Yeremchuk, Zubkov

Saknar: Stepanenko, Tsygankov, Besedin, Kharatin, Korniienko
Osäkra: -

Landslagssäsongen avrundades med Nations League. I den sista matchen vann Frankrike mot Sverige med 4-2 och säkrade därmed gruppsegern före Portugal med fem segrar på sex matcher. Då var det ändå Portugal, Kroatien och Sverige man hade i gruppen. Starka papper med en målskillnad på 12-5.
Till kvällens VM-kvalpremiär har Frankrike ett väldigt bra truppläge och det känns som att det kan bli svettigt för Ukraina. Ett motstånd som avslutade 2020 med att få spö både av Tyskland (1-3) och Schweiz (0-3).
Frankrike och Ukraina möttes i höstas med 7-1 till fransmännens favör. Men då var det coronastrul osv som påverkade. Riktigt så överlägset ska Frankrike inte vara, men jag tror absolut att hemmalaget tar en planenlig trepoängare här.
Med ett mittfält och anfall som ser ut så här: Mbappe, Kante, Pogba, Coman - Griezmann, Giroud - på förhand så har jag svårt att se Frankrike gå mållöst mot ett ganska beskedligt motstånd.
Pogba är tillbaka från skada och väntas starta. Didier Deschamps har angenäma problem med att ta ut sitt lag. För Ukrainas del så har man tre skador och två gubbar borta med corona.

SPELTIPS
Jag spelar Frankrike asian hcp -1,5 till 2.00 hos bet365 (4/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip