Nordicbet erbjuder fantasymatcher och idag har de satt Haugesund mot Fredrikstad med Fredrikstad som favoriter. Helt fel. Haugesund stod i 2.90, nu nere i 2.75 och borde sjunka ytterligare.

Fredrikstad har gjort det OK än så länge, man är stabila bakåt och gör oftast vad som krävs framåt på hemmaplan. 2-1-1 6-3 hemma än så länge. Idag saknas deras viktigaste spelare Celso Borges då han är på landslagsuppdrag. Även Valencia (off mitt) saknas så idag är allt ansvar på Tariq Elyounoussi. De möter Sarpsborg i detta à˜stfoldsderby. Det kommer vara fullsatt och det är alltid mycket kamp i detta derbyt. 1-1 slutade det ifjol och det kommer bli lika jämnt denna gången. Med "endast" Tariq att hålla koll på för Sarpsborg kan det fort bli målsnålt och tight. Därför är också oddset i denna matchen lite snedsatt och värdet är klart på Sarpsborg. Endast Rà¸n(off mitt) saknas i Sarpsborg och man kommer kriga för varenda millimeter idag. Man har förvisso släppt in 12 mål på 4 matcher på bortaplan än så länge men kommer spela snålare än vanligt mot FFK.

Haugesund då, möter ett Viking i fritt fall på hemmaplan. Där har man 2-2-1 16-10 än så länge. Senast slog man Molde med 5-0 och skapade minst 5 målchanser till. På de två senaste tävlingsmatcherna har man gjort 10 mål och framåt ser man ostoppbara ut. Man startar troligtvis med samma 11 som slog Molde och på hemmaplan är det endast framåt som gäller. Viking har 1-1-3 2-9 på bortaplan så långt och ingenting stämmer för Hareides lag. Man spelar 4-3-3 och verkar ovilliga till att ändra på det. Allt för offensiv uppställning mot ett attackerande Haugesund och det kan smälla flera gånger bakom Jarstein ikväll. Man saknar Bjarnason och Knarvik och där är halva mittfältet borta. Forwarden Nevland går ner och spelar på mittfältet istället.. stor chans att det blir pannkaka av alltihop.

Allt i allt, sjukt odds på att Haugesund ska göra fler mål än Fredrikstad ikväll!

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip