Mitt spel: Oavgjort i halvlek till 2.00 hos bet365.

Juventus ska åka till Tyskland för att försöka försvara sin 1-0 ledning från första mötet. Ett klurigt möte att bena ut men där jag ändå tycker det finns statistik som talar sitt tydliga språk.

Det första mötet mellan lagen var en ganska rejäl överkörning från Turin-laget. Man må endast ha kommit därifrån med en 1-0 seger, men tjugo avslut mot Freiburgs ett talar någonstans för att Freiburg ska vara nöjda med det resultatet. Hemmalaget kommer med en 2-1 seger mot Hoffenheim i ryggen och befinner sig just nu på en femteplats i Bundesliga.

Varför jag tror att detta inte kommer bli någon promenad i parken för Juventus är tyskarnas facit på hemmaplan. EN förlust under årets säsong i alla tävlingar hemma på Europa-Park Stadion är mäktiga siffror som verkligen måste tas i beaktning.

I det första mötet var bollinnehavet väldigt jämnt, men Freiburg behöver få till ett bättre och mer effektivt anfallsspel i detta möte. Där tror jag hemmaplan med publiken i ryggen kommer göra stor skillnad.

Juventus skadesituation

Juventus har även en hel del spelare som är tveksamma till spel. Angel Di Maria, Bremer, Bonucci och Chiesa är alla “touch and go”. Pogba, Milik och Alex Sandro missar matchen. Man kan mycket möjligt få någon/några av dessa till spel, men det är jobbiga tapp i en match som denna.

Freiburg är inget lag vars matcher det blir massa mål i. Man är bekväma i sitt sätt att spela och har inga problem med att lägga sig lite lägre i omgångar. Jag ser framför mig en betydligt tajtare och jämnare match än vad många kanske tror.

Freiburgs form på hemmaplan, Juventus “yo-yo form” i kombination med deras troliga skadesituation gör att mitt spel blir oavgjort i halvlek till 2.00 hos bet365!
This is the stats tab
This is the post tip