Fredagen bjuder på Freiburg mot Bayer Leverkusen.
Mitt speltips: Rak tvåa, Leverkusen vinner. Den djärve kan testa asian -1 till 2.20.

Åttan Freiburg mot femman Leverkusen. Skiljer bara ett par placeringar mellan lagen, men Leverkusen är hela 15 poäng före. Tycker också att bortalaget Bayer Leverkusen är klart bättre.

Nu åkte de visserligen på en smäll mot Wolfsburg i tisdags. 4-1-förlusten var en klar missräkning för ett lag som jagar CL-plats. Har annars sett bra ut i återstarten av Bundesliga, så räknar med en bättre prestation nu.

Freiburg hade en hel del flax som fick med sig kryss mot RB Leipzig i första matchen i återstarten. Följde upp det med att förlora mot svaga Werder Bremen i jämn match. I veckan hade Freiburg en del tur igen som fick med sig kryss mot Frankfurt (3-3). Ledde visserligen med 3-1 med kvarten kvar, men det speglade inte matchbilden alls. Freiburg har över säsongen fått med sig alldeles för många poäng sett till hur det faktiskt sett ut rent spelmässigt, tycker laget ligger ett par placeringar för högt.

Tänkbart lag Freiburg:
Schwolow - Gulde, Lienhart, Heintz - Schmid, Koch, Höfler, Günter (c) - Grifo, Petersen, Höler

Tänkbart lag Leverkusen:
Hradecky - Tah, S. Bender, Tapsobah - Amiri, Aranguiz, Baumgartlinger, Sinkgraven - Havertz (c), Alario, Diaby

Tajt matchande bör gynna Leverkusen vars trupp känns ett snäpp bredare. Har ett par bra bänkalternativ. Freiburg har visserligen en minichans att nypa sista EL-platsen, men det ska mycket till för att det ska hända. Leverkusen jagar CL-plats och måste tillbaka till vinnarspåret. Tror på snabb revansch för bortalaget här.

Speltips Freiburg vs Bayer Leverkusen:
2 - odds 1.70 Nordicbet , Betsafe & Betsson .

This is the stats tab
This is the post tip