bet365 livestreamar matchen.

På Schwarzwald-Stadion har Freiburg en tuff uppgift framför sig när Borussia Mönchengladbach kommer på besök i tyska Bundesliga. Freiburg har inte alls kommit igång sedan omstarten och gjorde en riktig usel match senast på hemmaplan. Gästerna Mönchengladbach är fyran i tabellen och har därmed den sista Champions League-kvalificeringsplatsen. Dock måste de vinna denna match för att vara säkra på att Bayer Leverkusen, som har lika många poäng, inte går om dem i tabellen.

Sedan omstarten har det blivit två kryss och två förluster för tabellåttan Freiburg. Som sämst har Freiburg spelat i sin senaste match, hemma mot Bayer Leverkusen, där Freiburg hade endast ett skott på mål och bara 37 % bollinnehav. Matchen slutade 0 - 1 och det var närmare 0 - 2 än ett 1 - 1 resultat. Sedan omstarten har Christian Streichs mannar spelat oavgjort (1 - 1) i Leipzig och därefter bara tagit en poäng från matcherna mot Werder Bremen, Eintracht Frankfurt och Bayer Leverkusen.

Värst av allt för Freiburg är att de inte har gjort något mål på hemmaplan, sedan uppehållet. Det håller bara inte när Mönchengladbach, som öser in mål, gästar dem. Mönchengladbach är starka på bortaplan, där de har vunnit hälften av sina matcher. De har tre vinster och ett kryss på sina fyra senaste bortamatcher. Mönchengladbach kommer från en urstark prestation hemma mot Union Berlin, där Mönchengladbach vann med hela 4 - 1. Mönchengladbach har elva skott på mål i matchen.

Marcus Thuram har varit glödhet och nätat fyra gånger sedan Bundesliga återupptogs. Med denna form är han ett stort hot mot Freiburg, liksom hela Mönchengladbach. Det är värt att påpeka också att hemmaplans fördelen för Freiburg minskar med tanke på alla Bundesliga matcher spelas bakom stängda dörrar. Mönchengladbach är arton poäng före Freiburg i tabellen och har mer kvalité på samtliga positioner i laget. Då allting talar för en Mönchengladbach seger spelas en rak tvåa i matchen.

Speltips Freiburg - Mönchengladbach:
2 - odds 1.85 hos bet365 .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Freiburg:
Alexander Schwolow, Lukas Kübler, Philipp Lienhart, Dominique Heintz, Christian Günter, Roland Sallai, Robin Koch, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Lucas Höler & Nils Petersen.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Mönchengladbach:
Yann Sommer, Stefan Lainer, Matthias Ginter, Nico Elvedi, Ramy Bensebaini, Jonas Hofmann, Florian Neuhaus, Patrick Herrmann, Lars Stindl, Marcus Thuram & Alassane Plea.
---

This is the stats tab
This is the post tip