Ännu en bitter förlust igår på Växjö först till 3 mål. Det kändes minst sagt bra när man ledde med 2-0 efter den första perioden för att sedan tappa det till 2-2 och förlora efter straffar. Idag ska jag dock ta revansch då Frölunda tar emot Rögle hemma i Scandinavium. Jag kommer spela Frölunda -1.5 mål till @1.82.

Frölunda:
Frölunda kommer till denna match med en oerhört fin form. Frölunda inledde säsongen med två raka förluster i SHL men efter det har man höjt sig rejält. På de fem senaste matcherna har man fyra segrar, det var bara i den senaste bortamatchen mot Färjestad som man förlorade med 2-1 efter OT. De fyra matcherna innan det har man spelat övertygande och slagit bra motstånd. Dessutom slog man i förrgår ut Minsk i CHL och avancerade. Man övertygade i den matchen och vann med 5-0. En god känsla tar Frölunda med sig till denna matchen mot det just nu svagaste motståndet i SHL (förutom Leksand)? Frölunda har hittills varit klockrena hemma i Scandinavium och har maximala 9/9 poäng. Frölunda kommer till kvällens match med starkast möjliga trupp.

Rögle:
Det går tungt för Rögle nu. Om vi räknar bort Leksand så är det nog Rögle som det går allra tyngst för. Rögle har i sina sex inledande matcher tagit 5 poäng och ligger näst sist i serien. Man har förlorat sina tre senaste matcher och har väldigt stora skadeproblem. För mig känns det väldigt långsökt att Rögle ska kunna hitta kraft borta mot tunga Frölunda med det laget man har just nu. För Frölunda rullar allt på samtidigt som allt går trögt för Rögle. Dessutom vann Frölunda 3/4 möten mot Rögle förra säsongen. En annan intressant fakta är att Rögle aldrig någonsin har tagit en poäng i Scandinavium. Frölunda har vunnit 10/10 möten sedan 2008 och alltså tagit 30/30 möjliga poäng, med andra ord ett drömmotstånd för Frölunda.

Match: Frölunda-Rögle
Spel: Frölunda -1.5
Odds: @1.82
Insats: 3.5/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder) OBS kommer komma fler spel på twitter.

Stort lycka till vid rygg!

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip