Frosinone gästas av Cremonese i kvällens Serie B fight. Raka ettan spelas till 1,67 hos bet365 .

Tabell:
2 Frosinone 6 4 1 1 11:7 +4 13p
15 Cremonese 6 2 2 2 8:5 +3 8p

Frosinone hemma:
2-0-0

Cremonese borta:
1-0-2

Senaste match:
Perugia - Frosinone 1-0
Cremonese - Pescara 0-0

Frosinone lämnade Serie A för Serie B säsongen 15/16. Under fjolåret var Frossarna i toppen av tabellen i Serie B i stort sett hela säsongen och det såg länge ut som man skulle ta steget tillbaka upp till Serie A, men laget fick tillslut ge sig i playoffet.
Frosinone väntas likt förra säsongen vara med och utmana om en direktplats till Serie A. Inledningen på den här säsongen har varit positiv och laget ligger tvåa tabellen, detta trots att man spelat en match mindre och bara haft 2 hemmamatcher. Senast åkte Frosinone på säsongens första torsk mot serieledarna Perugia, men skulle Frossarna vinna ikväll så tar man över förstaplatsen.

Det har gått ett tag sedan Cremonese var i Serie B. Men för drygt 4 månader sedan så tog laget steget upp till Serie B. På de inledande 6 matcherna har Cremonese tagit 8 poäng vilket får anses som klart godkänt inte minst med tanke på att man är nykomlingar.

Värt att nämna är att Frossarna inte spelar på deras hemmaarena utan Avellinos. Hittills verkar det dock inte ha spelat någon roll då Frosinone har full pott som hemmalag.

Jag tror Frosinone är revanschsugna efter torsken mot Perugia och visst bör man klara av nykomlingarna Cremonese, i synnerhet om man vill vara med och utmana i toppen.

Raka ettan känns intressant till priser runt 1,67!

Tippar 2-0, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip