Dan före dan och lunchmatch mellan Frosinone och Juventus. Här är mitt speltips.

Serie A
2. Juventus 16 11 4 1 24:10 14 37
13. Frosinone 16 5 4 7 21:26 -5 19

Frosinone hemma
8 5 2 1 14:10 4 17

Formen
V, F, O, F, V

Senaste matcher
Lecce - Frosinone 2-1
Napoli - Frosinone 0-4 (Coppa Italia)

Juve borta
8 5 2 1 12:6 6 17

Formen
V, O, V, V, O

Senaste match
Genoa - Juventus 1-1

Frosinone kan överraska

Nykomlingen Frosinone har visat sig vara allt annat än ett stryklag i Serie A. Sju raka hemmamatcher utan förlust, bara en förlust totalt och det var i säsongens första hemmamatch mot Napoli. På vägen har man bland annat besegrat Atalanta. På senare har det gått lite sämre. Nu vann man senast i cupmatchen mot Napoli borta (4-0!) men innan dess torsk mot Milan (3-1), 0-0 mot Torino, förlust mot Lecce (2-1). Det här är en tuff match men där man kommer med stärkt självförtroende efter cupsegern. Man har en hel del spelare som är tveksamma till spel här men klart är att Okoli är avstängd i alla fall.

Juventus misslyckades med att haka på Inter då man bara fick 1-1 mot en annan nykomling senast, Genoa. Ny press på sig här kan man säga och man kommer hit med Pogba och Fagioli avstängda av doping och matchfixning... samt De Sciglio out en månad till på grund av skada. Kean och Chiesa är osäkra till spel så offensiven kan vara lite stukad här för Juve. Det ska sägas att Juve har fått vila fyra dagar mer än vad Frosinone fått göra till den här matchen, det kan spela roll, men jag tror också att Frosinone känner att de inte har något att förlora, är som sagt väldigt starka hemma - och kan skaka Juve som ju misslyckades med en liknande uppgift på pappret mot Genoa senast.

Jag är inne på att hemmalaget kan göra livet surt för Juve här igen. Blir det förlust så tror jag inte att det blir några stora siffror utan jag ser mycket väl Juve får slita hårt här för att få med sig något resultat. Krysset känns heller inte alls otänkbart utifrån alla parametrar. Men mest av allt tror jag på att båda lagen kommer gå för det här.

SPELTIPS
Jag spelar båda lagen gör mål till 2.05 hos X3000 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip