Lazios första match utan avgående Sarri mot ett Frosinone som slåss för överlevnad. Här är mitt speltips:

Senaste möten
Lazio - Frosinone 3-1

Serie A
9. Lazio 28 12 4 12 33:31 2 40
18. Frosinone 28 6 6 16 35:57 -22 24

Frosinone hemma
14 6 3 5 23:23 0 21

Formen
F, F, F; O, F

Senaste match
Sassuolo - Frosinone 1-0

Frosinone borta
14 6 1 7 19:19 0 19

Formen
V, F, F, F, F

Senaste match
Lazio - Udinese 1-2

Skador och avstängningar

Frosinone: Kalaj, Marchizza, Oyono, Lusuardi, Bonifazi (osäker), Harroui

Lazio: Patric, Provodel, Rovella (osäker)

Nytändning för Lazio?

Det har varit full cirkus i Lazio sista veckorna med dåliga resultat, ett uttryckt stöd till Mauricio Sarri - som sedan avgick på egen hand. Udinese-torken 1-2 blev droppen för Sarri som kände att spelarna inte lyssnade på honom längre och tog beslutet på egen hand. Sarri hade behövt få bygga om truppen inför nästa år men jag tror att han inte hade orken med president Lotito som är en snicksnackare som inte alltid håller det han lovar...
Asssterande Giovanni Martusciello är den som leder laget mot Frosinone innan nye tränaren Igor Tudor (senast i Marseille) tar över skutan. Förhoppningsvis kan Lazios spelare känna en nytändning efter tränarbytet och ikväll är min tro och förhoppning att Lazio kliver ut och tar kommandot och vänder den negativa trenden med fyra raka förluster (tre i ligan och uttåget mot Bayern i CL). Det finns fortfarande chans att nå Europaspel i höst men då måste trepoängarna börja rulla in snabbt igen.
Lazio har förstemålvakten Provodel out men i övrigt en närmast full trupp.

Hemmalaget Frosinone ser inte bra ut. Ligger under strecket och har inte vunnit någon av sina sju senaste matcher. Nu senast en förlust med 1-0 borta mot Sassuolo som inte är kompatibelt med att säkra ett nytt kontrakt. Frosinone är rätt habila men saknar spets på de flesta positionerna. Detta region "Lazio-derby" tror jag att gästerna har goda chanser att ta hem bara man spelar utan att tänka på så mycket på det som varit och bara fokuserar på ikväll och säsongen som är kvar.

SPELTPS
Jag spelar Lazio att vinna till 2.25 hos Expekt (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip