De två mest formstarka lagen i Serie B drabbas samman på Stadio Benito Stirpe när Frosinone göstas av Pisa. Storsatsande Frosinone leder tabellen med sex poäng före tabelltvåan Reggina och ser ut att få spela i Serie A nästa säsong. Pisa har elva raka ligamatcher utan nederlag. Formen är fin, främst på hemmaplan. Bortaspelet är relativt svagt. Så sviten riskerar att brytas mot seriens bästa lag.

Just precis allting fungerar för Frosinone som har vunnit elva av sexton möjliga ligamatcher. Spelartruppen innehåller en intressant blandning av bra rutin och stor talang. På hemmaplan har det blivit sex segrar och en oavgjord tillställning. Inga nederlag. I veckan spelade de en tabellfinal borta mot Reggina - som Frosinone vann med 3 - 0. Frosinone har varit svåra att bryta ner på hemmamark. Då målsiktet är rätt inställt har de allt som krävs för att bryta Pisas fantastiska svit.

Tränaren Luca D'Angelo har gjort det utmärkt med Pisa - sett till materialet som finns. På Arena Garibaldi är de en maskin, som både öser in mål och hållet tätt bakåt. I veckan blev det en ny komfortabel hemmaseger mot Ascoli. Lika stabila är de inte på resande fot, med bara en bortaseger på åtta försök. Samt en hel del insläppta mål under tiden. Inget som håller mot Frosinone, som är i toppslag.

Frosinone är på god väg att uppgraderas till högsta divisionen. Då formen är på topp så är de ett helt nummer större än mittenlaget Pisa. Därmed blir det ett spel på en rak hemmaseger i matchen. Till nästan dubbla degen i odds.

Speltips Frosinone - Pisa:
1. Odds 1.93 hos Pinnacle.

---
Preliminär startelva - Frosinone:
Stefano Turati, Matteo Cotali, Luca Ravanelli, Przemyslaw Szyminski, Mario Sampirisi, Luca Mazzitelli, Daniel Boloca, Marcus Rohden, Luca Garritano, Samuele Mulattieri & Roberto Insigne.

Preliminär startelva - Pisa:
Alessandro Livieri, Tomas Esteves, Hjortur Hermannsson, Federico Barba, Pietro Beruatto, Artur Ionita, Adam Nagy, Marius Marin, Lisandru Tramoni, Giuseppe Sibilli & Ernesto Torregrossa.
---
This is the stats tab
This is the post tip