SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Stadio Benito Stirpe tar Frosinone emot Pordenone i Serie B-kvalet till italienska Serie A. Detta är det första mötet av två i en semifinal där Spezia eller Chievo väntar i finalen. Frosinone avslutade ligan på den sista kvalplatsen, med lika många poäng som tabellnian Pisa, medan Pordenone kom på en fjärde plats. Därefter har Frosinone spelat en kvartsfinal i kvalet mot Cittadella och tagit sig vidare. Marknaden har Frosinone som en klar favorit till att vinna denna match och det är jag helt oenig om.

Frosinone har inte vunnit en match på bra längre. Formen är långt ifrån topp med endast en vinst på de tio senaste ligamatcherna, där laget har kammat hem totalt sju poäng. Hemmaplanen har inte heller varit till någon fördel, där de har två kryss på en förlust på de tre senaste matcherna. I kvalet senast blev det inte heller någon vinst utan matchen slutade 2 - 2, där Frosinone vann på förlängning. Det var en lång match som dessutom fortfarande kan sitta lite i benen, efter ett lång säsong.

Pordenone avslutade sin säsong med att spela tre oavgjorda matcher mot Ascoli, Salernitana och Cremonese. Deras sista ligamatch spelades den sista juli. Sedan dess har laget haft god tid på sig att vila och återhämta sig och ladda om till denna match. Pordenone tog fyra poäng fler än Frosinone under säsongen och är i mitt tycke det bättre laget. Defensivt håller de samma mått men i offensiven är Pordenone starkare och kommer att skapa kaos och oreda i Frosinones försvar, som är formsvagt.

Då Frosinone har haft bekymmer med att vinna matcher och har ingen seger på de sju senaste matcher, inklusive kvalet, har jag väldigt svårt att se de slå ligans fjärde bästa lag efter fulltid. Jag tror att Pordenone klarar ett kryss eller vinner matchen.

Speltips Frosinone - Pordenone:
X2 - odds 2.00 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Frosinone:
Francesco Bardi, Luka Krajnc, Lorenzo Ariaudo, Nicolo Brighenti, Alessandro Salvi, Nicolas Haas, Raffaele Maiello, Marcus Rohden, Luca Paganini, Federico Dionisi & Andrija Novakovich.

Bekräftad startelva - Pordenone:
Michele Di Gregorio, Alberto Almici, Michele Camporese, Alessandro Vogliacco, Andrea Gasbarro, Tommaso Pobega, Salvatore Burrai, Gianvito Misuraca, Davide Gavazzi, Leonardo Candellone & Patrick Ciurria.
---

This is the stats tab
This is the post tip