På pyttelilla Estadio Fernando Torres tar Fuenlabrada emot Mallorca i den spanska andradivisionen, La Liga 2. Marknaden ser på mötet som nästan vidöppet medan jag anser att Mallorca är givna favoriter till att vinna matchen. Det skiljer 22 poäng mellan lagen där Fuenlabrada parkerar på den nedre halvan av tabellen medan Mallorca ligger i toppen med lika många poäng som tabellettan Espanyol - två lag som bara ska tillbaka till La Liga. Jag har hittat ett värdefullt spel på Mallorca, med en försäkring.

Fuenlabrada skrällde senast när de segrade över Leganes borta med 2 - 0. I matchen innan blev det förlust hemma mot Las Palmas med 1 - 2. Innan dess hade Fuenlabrada radat upp kryssmatcher och är i övrigt det laget som har spelat oavgjort flest av alla, nämligen hälften av sina 30 ligamatcher. Med bara 2 vinster på 15 hemmamatcher är de ett av de svagaste hemmalagen, men å andra sidan förlorar de inte heller så många matcher. Nu ställs Fuenlabrada dock mot ett av seriens absolut bästa lag.

Mallorca ambition och mål för säsongen är så klart att återvända till den högsta ligan. Det ska de också lyckas med. Mallorca är ett erkänt starkt hemmalag. Dock har den usla bortaformen gjort att de har åkt ur La Liga. Denna säsong har Mallorca ordnat upp dessa bekymmer på resande fot och är det bästa bortalaget med sina 9 segrar, 4 kryss och endast en förlust. De kommer till matchen från ett mållöst möte hemma mot Real Oviedo, där Mallorca ägde matchen helt men fick bara inte in bollen i mål.

Om Mallorca ska fortsätta slåss om uppgraderingen till La Liga så måste deras måltorka brytas direkt. Chansen är stor att de studsar tillbaka och vinner mot Fuenlabrada, som både är hemmasvaga och har problem att vinna sina matcher. Därmed lägger jag ett spel på en Mallorca seger på asiatisk handikapp 0, med en försäkring på pengarna tillbaka vid ytterligare en oavgjord match från Fuenlabrada. Det blir alltså en förlust vid en Fuenlabrada seger och vinst vid en rak Mallorca bortaseger i matchen.

Speltips Fuenlabrada - Mallorca:
2 asian 0 (samma som Mallorca draw no bet) - odds 1.77 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva från LaLiga.com - Fuenlabrada:
Javier Belman, Antonio Cristian, Juanma, Ruben Pulido, Alejandro Sotillos, Cristobal, Jano, Javier Espinosa, Randy Ntekja, Oscar Pinchi & Borja Garces.

Bekräftad startelva från LaLiga.com - Mallorca:
Manolo Reina, Juan Sastre, Franco Russo, Antonio Raillo, Brian Oliván, Aleix Febas, Salva Sevilla, Idrissu Baba, Daniel Rodriguez, Jordi Mboula & Abdón Prats.
---

This is the stats tab
This is the post tip