Nykomlingen Fulham har inte fått den starten man hade önskat. Endast en vinst i serien och laget hittar vi precis ovanför nedflyttningsstrecket. Det blev förlust senast mot Everton med 3-0 på bortaplan. En rätt så jämn match om vi kollar bollinnehav men att skapa målchanser var Everton klart bättre på. Fulham hade problem att hota på de farliga ytorna och fick lämna matchen utan ett skott på mål.

Arsenal har åtta raka segrar och Unai Emery har fått en bra start på säsongen. Men jag tycker inte man har förtjänat så mycket poäng sett till prestationen. Förra helgen när Watford besökte Emirates så kunde det lika gärna slutat med seger för bortalaget. Watford vann all skottstatistik och förtjänade att måla men slutprodukten var aningen för dålig och då straffar Arsenal dig. Samma typ av matchbild mot Everton på Emirates. Det var ett Everton som gick ut och satte hög press och hade flest skott såväl på mål som utanför, men fick inte in bollen.

Arsenal har gått under den här linan i sju raka matcher, och då har det varit snarlikt motstånd som idag. Skillnaden har dock varit att Arsenal spelat hemma på Emirates då. Nu är det på bortaplan och det blir automatiskt lite mer försiktigt i början för att inte låta hemmapubliken få ett mål direkt.

Jag spelar Arsenal under 17,5 skott @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip