bet365 livestreamar alla FA-cupmatcher.

Fulham tar emot Aston Villa i FA-cupen på lördagseftermiddagen.
Mitt speltips: Rak hemmaseger. Ettan kan spelas till 2.10 hos bet365 .

En svår match att sia om. Frågan är om något av lagen är särskilt sugna på en lång FA-cupresa? Men jag tycker trots allt att hemmalaget ska ha en helt okej chans:
- Aston Villa krigar i botten av Premier League och har ligacupsemi mot Leicester kommande vecka. Efter det tajta spelschemat runt jul/nyår väntar ny match redan på onsdag.
- Utöver detta har de skador på startspelare som Heaton, McGinn, Targett och Wesley. Med fyra tänktta startspelare out är det ett stort frågetecken kring om övriga nyckelspealre, som Grealish och Mings, riskeras här. Lät på presskonferensen inför som att det kommer bli kraftig rotation,

Visst finns det ett par saker som talar emot Fulham också:
- De finns med i den klunga av lag bakom West Brom och Leeds som jagar uppflyttning till Premier League. Kan en FA-cupresa sabotera det?
- Även Fulham dras med en del skador: Alfie Mawson, Josh Onomah och Tom Cairney är skadade sedan tidigare. Harrison Reed fick kliva av i onsdagens ligamatch. Även rutinerade Harry Arter är out sedan tidigare. Tränaren Scott Parker:
"Our squad’s pretty light because we’ve got so many injuries, so the fit players who are around it and in a state to play will be the boys who are out there".

Precis som Aston Villa har Fulham matchats hårt över jul och nyår. Trots det verkar det bli mindre rotation från deras håll. Till skillnad mot Aston Villa har de en vecka att återhämta sig efter den här matchen. Med hemmamatch mot ett PL-lag lär de knappast vilja vaska den här matchen.

Möjligt att trupperna i bottenlagen i PL är något bättre än hos topplagen i Championship. Men några oceaner av skillnader ska det inte vara. Ett roterande Aston Villa som också kommer sakna ett flertal nyckelspelare pga skador (dessa hade kunnat vara ess att byta in) tror jag kommer få det svårt här. Som bottenlag i PL är det svårt att göra det bra i bägge inhemska cuperna. Med tanke på att ligacupen spelas över ett duebbelmöte finns redan två matcher mot Leicester i kalendern.

Med hemmaplansfördel i ryggen tror jag att Fulham har vad som krävs för att ta en seger här. Speltips: 1 - odds 2.10 bet365 .

bet365 livestreamar alla FA-cupmatcher.

This is the stats tab
This is the post tip